Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγική είδηση για την Πατρίτσια του The Wall!

Την θυμάστε; Βιώνει τον απόλυτο εφιάλτη!

18 Φεβρουαρίου 2022 09:41
Τραγική είδηση για την Πατρίτσια του The Wall!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το The Wall το θυμόμαστε για ακόμα μια φορά για αρνητικό λόγο το τελευταίο διάστημα, μετά τον θάνατο του Τζώρτζη Μονογύιου.

Συγκεκριμένα τραγικές στιγμές ζει η Πατρίτσια Λορέντσο που βρίσκεται στην Πετρόπολις της Βραζιλίας, εκεί όπου οι φονικές πλημμύρες έχουν στοιχίσει τη ζωή, μέχρι αυτή τη στιγμή, σε 104 ανθρώπους.

Η Βραζιλιάνα καλλονή που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο The Wall του ΑΝΤ1, το τελευταίο διάστημα ζει εκεί μαζί με την οικογένειά της. Αν και συνηθισμένη σε παρόμοια καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στην εφημερίδα On Time, αυτή τη φορά τρόμαξε πραγματικά με την ένταση της βροχής.

Τραγική είδηση για την Πατρίτσια του The Wall!

Οι καταρρακτώδεις βροχές μετέτρεψαν τους δρόμους σε ποτάμια λάσπης, κατέστρεψαν σπίτια και παρέσυραν δεκάδες αυτοκίνητα. Μέσα σε μερικές ώρες την Τρίτη σε περίπου ο όγκος νερού που κατά μέσο όρο καταγράφεται όλο τον Φεβρουάριο. «Ένιωσα σαν το τέλος του κόσμου. Έβλεπα τη βροχή να είναι τόσο δυνατή. Εγώ είμαι ακριβώς στην πόλη όπου συνέβησαν όλα. Ευτυχώς, τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου είμαστε καλά. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι για να βοηθήσουμε τους απόρους, δεν έχει σταματήσει να βρέχει και από χθες η βροχή ήταν πολύ δυνατή.

Τραγική είδηση για την Πατρίτσια του The Wall!

Σήμερα οι δρόμοι έχουν στεγνώσει και φαίνεται σαν να έγινε πόλεμος» εξηγεί στην εφημερίδα η Πατρίτσια Λορέντσο και προσθέτει ότι η πιο δύσκολη στιγμή ήταν αυτή που έζησε η μητριά της, όταν αναγκάστηκε να πάει στο σπίτι της με τα πόδια, αφού ήταν στο κέντρο, όταν ξεκίνησε ο κατακλυσμός. «Από τις 5 το απόγευμα, έφτασε στις 2 το πρωί. Περπατούσε 9 ώρες. Ένα ποτάμι που περνά στη μέση του κέντρου ξεχείλισε και πολλά αυτοκίνητα και λεωφορεία έπεσαν μέσα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share