Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ποια Μανωλίδου; Αυτός ήταν ο πρώτος έρωτας του Άδωνι Γεωργιάδη! (photo)

Ήταν παντρεμένοι για 2 χρόνια

18 Φεβρουαρίου 2022 09:36
Ποια Μανωλίδου; Αυτός ήταν ο πρώτος έρωτας του Άδωνι Γεωργιάδη! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί η ζωή του Άδωνι Γεωργιάδη να είναι συνυφασμένη με αυτή της Ευγενίας Μανωλίδου, ωστόσο ο υπουργός Ανάπτυξης είχε βρει πρώτα τον έρωτα σε ένα άλλο πρόσωπο.

Ο γάμος του με την Ευγενία Μανωλίδου τελέστηκε στις 22 Ιουνίου 2009 και το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο γιους, τον Περσέα και τον Αλκαίο. Παρ΄ όλα αυτά, ο συγκεκριμένος γάμος δεν ήταν ο δεύτερος μόνο για την γνωστή συνθέτρια κλασσικής μουσικής, αλλά και για τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Δείτε επίσης: Άδωνις Γεωργιάδης για ΔΝΤ: «Το έφερε το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου και το διώχνει η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη»

Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πριν ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική υπήρξε παντρεμένος με την Μαρία Φρονιμίδου, η οποία είναι κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Γιάννη Φρονιμίδη. Ο έγγαμος βίος τους κράτησε μόλις δύο χρόνια, από το 1999 έως το 2001. Μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης ήταν αρκετά νέος, μόλις 27 ετών!

Με την πρώην σύζυγό του Μαρία Φρονιμίδoy, μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά. ;Hταν ο παιδικός του έρωτας, ο οποίος κράτησε περίπου δέκα χρόνια με χωρισμούς λίγων μηνών μέχρι το πανεπιστήμιο.

Μετά το πανεπιστήμιο οι δρόμοι του Άδωνι Γεωργιάδη και της Μαρία Φρονιμίδου χώρισαν, καθώς η Μαρία Φρονιμίδου πήγε στη Γερμανία για να σπουδάσει οικονομικά. Όταν επέστρεψε όμως συνέχισαν να είναι μαζί μέχρι τα 27τους όπου αποφάσισαν και να παντρευτούν.

Μαρία Φρονιμίδου Άδωνις Γεωργιάδης

Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ και το ζευγάρι χώρισε συναινετικά, γεγονός που δεν επηρέασε τη σχέση τους, αφού ο Άδωνις Γεωργιάδης ακόμη και σήμερα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις τόσο με τη Μαρία Φρονιμίδου όσο και την οικογένειά της.

Ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης σε μια παλαιότερη συνέντευξη του, είχε μιλήσει για την πρώτη του σύζυγο:

«Η Μαρία Φρονιμίδη δούλευε μαζί μου και πριν παντρευτούμε. Όταν χωρίσαμε της είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να βρει αλλού δουλειά εκτός κι αν εκείνη δεν θέλει να συνεχίσει μαζί μου. Και έτσι συνέχισε να ‘ναι μαζί μου. Η Μαρία και η Ευγενία (σ.σ Μανωλίδου) έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Υπάρχουν CD της Ευγενίας που τα έχει επιμεληθεί εξολοκλήρου η Μαρία»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share