Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πάνος Νάτσης: Συγκινεί η σύντροφός του – Πώς αντέδρασε ο σκύλος τους όταν κατάλαβε πως ο ηθοποιός δεν θα γυρίσει σπίτι (photo)

«Η Μπουμπού μου όταν δεν γύρισε ο Πάνος…»

17 Φεβρουαρίου 2022 14:37
Πάνος Νάτσης: Συγκινεί η σύντροφός του – Πώς αντέδρασε ο σκύλος τους όταν κατάλαβε πως ο ηθοποιός δεν θα γυρίσει σπίτι (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε μία ανάρτηση που έκανε η Διονυσία Γεωργιάδου το βράδυ της Τετάρτης. Η σύντροφος του Πάνου Νάτση, που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο πριν από λίγες ημέρες, μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία αποτυπώνεται η θλίψη του σκύλου του ζευγαριού, μόλις συνειδητοποίησε ότι ο Πάνος Νάτσης δεν θα επιστρέψει στο σπίτι.

Πάνος Νάτσης: Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα τον αντικαταστήσει στο θέατρο

“Η Μπουμπού μου όταν δεν γύρισε ο Πάνος… για όποιον θεωρεί ότι τα ζώα δεν έχουν αισθήματα” έγραψε χαρακτηριστικά η Διονυσία Γεωργιάδου.

σκυλοσ-πανοσ-νατσησ

«Κι όταν πεθάνουμε θα μας θάψετε κοντά κοντά...»: «Τσακίζει» κόκαλα η Διονυσία Γεωργιάδου με την αφιέρωση στον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση

«Κι όταν πεθάνουμε θα μας θάψετε κοντά κοντά...»: «Τσακίζει» κόκαλα η Διονυσία Γεωργιάδου με την αφιέρωση στον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στον δρόμο ύστερα από τροχαίο δυστύχημα.

Η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο άντρας με τον οποίο έκαναν όνειρα και σχέδια για το μέλλον, πλέον δεν βρίσκεται κοντά της.

Σήμερα Γιορτή των Ερωτευμένων, η σύντροφος του Πάνου Νάτση δημοσίευσε ένα ποίημα με θέμα τον έρωτα και μια κοινή τους φωτογραφία.

«Θυμάμαι ότι τελευταία στιγμή ήταν...» - Με δάκρυα στα μάτια η Ταβουλάρη περιγράφει τα τελευταία λεπτά που είδε τον Πάνο Νάτση

Αφιερωμένη στον Πάνο Νάτση ήταν η χθεσινή παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του». Το θέατρο έκανε μία βραδιά μνήμης, αφιερωμένη στον ηθοποιό, 12 περίπου ημέρες μετά τον θάνατο του ηθοποιού.

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη με δάκρυα στα μάτια ανέφερε πως ο ηθοποιός ήταν στο σπίτι της λίγα λεπτά πριν το μοιραίο ατύχημα.

«Θυμάμαι ότι τελευταία στιγμή που τον είδα ήταν 3:45 εκείνο το βράδυ που γύρισε στο σπίτι να πάρει το κινητό του. Είδα μόνο τα μάτια του γιατί φόραγε το κράνος. Και είμαι τουλάχιστον ευγνώμων που μπόρεσα, που μπορέσαμε όλοι μαζί και τον ζήσαμε εκείνη τη μέρα πολύ όμορφα.

Φύγαμε χωρίς να έχουμε τσακωθεί, γιατί συνήθως όταν μαζευόμασταν και παίζαμε, τσακωνόμασταν για τους κανόνες των παιχνιδιών κλπ. Και θέλω να του ευχηθώ να, είναι αν είναι κάπου… Θέλω να σκέφτομαι ότι είναι καλά, γελάει, κάνει πλάκα. Και ότι συνεχίζει ότι ξεκίνησε εδώ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share