Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δεν πάει ο νους σας τι έχει σπουδάσει!

Δεν είχαμε ιδέα!

17 Φεβρουαρίου 2022 09:23
Κωνσταντίνος Αργυρός: Δεν πάει ο νους σας τι έχει σπουδάσει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θεωρείται ένα από τους καλύτερους και πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του. Ο ίδιος είχε λάβει μέρος στο Fame Story 3, όπου αν και δεν κέρδισε, κατάφερε να αναδειχθεί επαγγελματικά.

Σε ηλικία μόλις πέντε ετών ξεκίνησε τα πρώτα του μουσικά βήματα μαθαίνοντας πιάνο. Συνεχίζοντας έμαθε κιθάρα, καθώς και άλλα μουσικά όργανα.

Δείτε επίσης: Ονειρεμένο διαμέρισμα: Αυτό είναι το μοντέρνο σπίτι του Κωνσταντίνου Αργυρού

Στην εφηβική του ηλικία, αυτός και οι φίλοι του δημιούργησαν ένα συγκρότημα που το ονόμασαν Blue Brothers, στο οποίο ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν ο τραγουδιστής, ενώ έπαιζε και πιάνο.

Κωνσταντίνος Αργυρός σπουδές

Ωστόσο αυτό που οι περισσότεροι αγνοούν είναι πως τελειώνοντας το σχολείο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός εισήχθη στη Νοσηλευτική.

Σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει πως στόχος του ήταν να κάνει κατατακτήριες από τη Νοσηλευτική και να μπει στην Ιατρική.

«Μ΄ αρέσει ακόμα η ιατρική. Μπήκα νοσηλευτική για να δώσω κατατακτήριες για ιατρική, αλλά με κέρδισε η μουσική. Κατά τύχη τελείως βρέθηκα στο Fame Story. Ήμουν στη Λευκάδα 18 χρόνων, μόλις που τελείωσα το σχολείο. Είχα μία φίλη που ήθελε να δηλώσει συμμετοχή στο Fame Story. Πήρα μια κιθάρα και άρχισα να της παίζω κομμάτια για τις οντισιόν. Να την προετοιμάζω. Φεύγουμε από διακοπές και τον Σεπτέμβρη ξεκινάω να ψαχτώ. Και μου ήρθε ένα mail από την παραγωγή τότε, ότι είχα κάνει αίτηση για να μπω στο παιχνίδι. Είπα πως εγώ δεν έχω κάνει αίτηση. Και τελικά η φίλη μου έκανε την αίτηση για εμένα. Δεν το είχα σκεφτεί επαγγελματικά ποτέ να ασχοληθώ με αυτό. Εκείνη την περίοδο άρχισα να σκέφτομαι πως θα ασχοληθώ με αυτό. Οι γονείς μου, μού είπαν μια συμβουλή τότε. Μου είπαν ό,τι επιλέξεις να ξέρεις αυτή θα είναι η ζωή σου από εδώ και τώρα. Μου μεταφέραν την ευθύνη». είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share