Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος: Ο γιος του Σπύρου Παπαδόπουλου, είναι 27 χρονών και... αγνώριστος! Δείτε τον

Τι λέτε, μοιάζουν!

16 Φεβρουαρίου 2022 15:35
Αλέξανδρος Παπαδόπουλος: Ο γιος του Σπύρου Παπαδόπουλου, είναι 27 χρονών και... αγνώριστος! Δείτε τον
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, Σπύρος Παπαδόπουλος, έχει μπει στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού μέσα από την εκπομπή Στην Υγειά μας. Πόσοι όμως γνωρίζουν για τον γιό του μεγάλου παρουσιαστή;

Από τις 16 Οκτωβρίου 2004 έως το κλείσιμο της ΕΡΤ, το καλοκαίρι του 2013, παρουσίαζε μια τηλεοπτική εκπομπή μουσικού χαρακτήρα, με τον τίτλο Στην υγειά μας, που μεταδιδόταν κάθε Σάββατο στις 22:10 από τη ΝΕΤ. Από το 2013-2017, η εκπομπή παρουσιαζόταν από το κανάλι Alpha. Από το 2017 η εκπομπή μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Στην εκπομπή προσκαλούνται τραγουδιστές, ηθοποιοί και άλλοι καλλιτέχνες, που παρουσιάζουν επιτυχίες τους, καθώς και διάφορα πολιτικά πρόσωπα.

Έχει παρουσιάσει τα τηλεπαιχνίδια “Χρυσή κάρτα” (ΝΕΤ, 1992-1993), “Κόντρα πλακέ” (MEGA, 1996-1999), “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” (MEGA, 1999-2002), (ΝΕΤ, 2002-2004) και “Τοις μετρητοίς” (ΝΕΤ, 2005-2007).

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Αθηνά Τσιλύρα, με την οποία χώρισαν το 2015.

Ο γιος του Σπύρου Παπαδόπουλου και της Αθηνάς Τσιλύρα

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος: Ο γιος του Σπύρου Παπαδόπουλου, είναι 27 χρονών και... αγνώριστος! Δείτε τον

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος: Ο γιος του Σπύρου, είναι 27 χρονών, μένει μακριά από την δημοσιότητα και μοιάζει πολύ στον πατέρα του

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η πρώην σύζυγός του Αθηνά Τσιλύρα απέκτησαν μαζί ένα γιο τον Αλέξανδρο, ο οποίος απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Αλέξανδρος, δεν έχει κάποια σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο καθώς έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός.

Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Σπύρος Παπαδόπουλός είχε αναφέρει πως με την μητέρα του έκαναν ό,τι μπορούσαν έτσι ώστε ο γιος τους να μείνει μακριά από αυτόν τον χώρο.

Οι δηλώσεις του παρουσιαστή για τον γιο του Αλέξανδρο

Ο Αλέξανδρος, τον οποίο ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει μόνο μία φορά και αυτή σε τυχαία έξοδό ’’πατέρα και γιου’’ στα μπουζούκια, δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο του θεάματος και της υποκριτικής, καθώς όπως είπε πρόσφατα σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου, τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον κρατήσουν μακριά από αυτό τον χώρο.

Μάλιστα, όπως είχε σχολιάσει στη συνέντευξή του αυτή ο ηθοποιός και παρουσιαστής, ακόμα και αν χρειαζόταν να δουλεύει κάποιος από τους δύο, πάντα ο άλλος έμενε πίσω ώστε ο μικρός να μη μεγαλώσει στα παρασκήνια ενός θεάτρου!

Το πρόβλημα υγείας

Επίσης, όπως είχε εξομολογηθεί πριν από μερικά χρόνια ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τη σχέση του για τον γιο του, είχε πει: «Όταν προέκυψε το σοβαρό θέμα με την υγεία μου, τον έπιασα και του τα είπα όλα. Καθαρά. Και ήταν δίπλα μου “σπαθί”. Είναι το μεγάλο καμάρι μου ο γιος μου. Το πιο ακριβό, αλλά και το πιο ξεχωριστό δώρο της ζωής μου».

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος: Ο γιος του Σπύρου Παπαδόπουλου, είναι 27 χρονών και... αγνώριστος! Δείτε τον

Η ηθοποιός και μητέρα του Αλέξανδρου, Αθηνά Τσιλύρα, σε παλιότερη συνέντευξή της, σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να έχει κάνει και άλλα παιδιά, απάντησε: «Ναι, θα ήθελα πολύ. Όχι µόνο δικά µου. Ήθελα και να υιοθετήσω! Και βέβαια να τα μεγαλώσω εγώ. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, δεν κουράζοµαι καθόλου µαζί τους. Θα ήθελα να έχω πολλά παιδιά, µη σου πω τον αριθµό και τροµάξεις! (σ.σ.: γελάει). Θα είχα πουλµανάκι και θα πηγαίναμε οπουδήποτε.

Λατρεύω αυτή την εικόνα ενός σπιτιού, µιας οικογένειας που εμφανίζονται παιδιά από παντού. Τη φασαρία τους, τα παιχνίδια τους, την ενέργειά τους, τους τσακωμούς τους, την κούρασή τους. ∆εν ξέρω γιατί, αλλά µαζί τους είναι σαν να µην υπάρχει τέλος και αρχή, µόνο ζωή. Και θεωρώ ότι έτσι μεγαλώνουν και πιο καλά, γιατί μαθαίνουν να μοιράζονται. ∆εν έγινε. ∆εν πειράζει.

Το πιστεύω – αν κάτι δεν σου το δίνει η ζωή, είναι µόνο για καλό. ∆εν πρέπει να πιέζεις και να σπρώχνεις τα πράγματα. Γενικότερα δεν πρέπει να το κάνεις… Καµιά φορά σκέφτοµαι ότι εάν είχα τόσα παιδιά, δεν θα έκανα τίποτε άλλο στη ζωή µου. Ίσως ποθούσα πιο πολύ να γυρίσω στο θέατρο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share