Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ζω στο σπίτι με...»: Αποκάλυψη «βόμβα» του Κρατερού Κατσούλη μετά το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου

Η νέα ζωή του ηθοποιού

16 Φεβρουαρίου 2022 14:42
«Ζω στο σπίτι με...»: Αποκάλυψη «βόμβα» του Κρατερού Κατσούλη μετά το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για ακόμη μια φορά για το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου, αναφέροντας το πώς είναι η ζωή του σήμερα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, παράλληλα, στον ρόλο του στην νέα σειρά του Alpha «Νεοκλασικά», απαντώντας στο αν θα έκανε ξανά εκπομπή.

Η νέα ζωή του Κατσούλη

«Δόξα τω Θεό είμαι καλά και ό,τι πέρασα τελείωσε. Όλα αυτά που πέρασα ήταν κυρίως σημάδι ότι παραμελώ τον εαυτό μου, οπότε κάποια στιγμή, σημάδι, σημάδι, γέμισε ο τοίχος από σημάδια και είπα ότι κάτι πρέπει να κάνουμε» ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης και πρόσθεσε πως «γυμνάζομαι εντατικά, είχα μπει και σε πρόγραμμα, με προπονήσεις και διατροφές. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πώς είμαι τώρα, και με τα κιλά, και με όλα τα πράγματα που έχουν αλλάξει από πέρσι».

Όσον αφορά στα παιδιά του και την Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης σημείωσε ότι «ζω σε ένα σπίτι με δύο παιδιά. Δεν έχει αλλάξει αυτό. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι δεν είναι μόνο έτσι ή πάντα έτσι. Όταν είμαστε μαζί, είμαστε μαζί, η καθημερινότητα δεν έχει αλλάξει. Αυτό το έχουμε πει και με την Κατερίνα ότι δε θα αλλάξει η καθημερινότητα για τα παιδιά κι έτσι συμβαίνει. Είμαστε κάθε μέρα μαζί με τα παιδιά, με λίγη τύχη, προσπάθεια και αγάπη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share