Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καμία σχέση: Αυτός είναι ο μικρότερος αδελφός του Ανδρέα Γεωργίου

Κούκλος κι αυτός!

16 Φεβρουαρίου 2022 11:34
Καμία σχέση: Αυτός είναι ο μικρότερος αδελφός του Ανδρέα Γεωργίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι σήμερα ένας επιτυχημένος παραγωγός, σκηνοθέτης και ηθοποιός, έχοντας περάσει από πολλές δοκιμασίες στη ζωή του και δίνοντας πάντοτε σημασία στην οικογένειά του.

Πριν από λίγο καιρό... γνωρίσαμε τον αδελφό του, Ραφαέλλο, καθώς ο Γεωργίου ανέβασε στα γενέθλια του μικρότερου μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από τα νεανικά τους χρόνια για να του ευχηθεί και να τον τιμήσει.

Ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται πως διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον μικρότερο αδερφό του και τον θεωρεί φίλο και προσωπικό στήριγμά του. Μάλιστα τα δύο αδέρφια συνεργάζονται και επαγγελματικά εφόσον ο Ραφαέλλος είναι διευθυντής φωτογραφίας, με μια μεγάλη ανακοίνωση να έρχεται για τον Ανδρέα.

Όταν... γνωρίσαμε τον Ραφαέλλο

Ο Ραφαέλλος, σε αντίθεση με τον αδερφό του προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης που φέτος πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς, κάνει συχνά δημόσιες αναρτήσεις μαζί του. Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία η ομοιότητα των δυο αδερφών δεν είναι μεγάλη, κυρίως λόγω των μαλλιών τους.

«Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκες και με κοίταξες στα μάτια, είδα την ψυχή σου. Είσαι ο σπουδαιότερος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ. Σε είδα να μεγαλώνεις, σε είδα να επαναστατείς, σε είδα να ερωτεύεσαι, να γίνεσαι πατέρας, να στέκεσαι δυνατός στα δύσκολα, να στηρίζεις, να χτυπάς τον ώμο μας και να λες «μπράβο», να λες “είμαι δίπλα σου” και να είσαι βράχος! Σήμερα γίνεσαι 30 και είμαστε όλοι περήφανοι για εσένα! Είμαι σίγουρος ότι “εκεί ψηλά” σήμερα κάνουν πάρτι οι άγγελοι μας. Σε αγαπώ άπειρα Daddy Cool μου!», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.

View this post on Instagram

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share