Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μάθαμε από πού κατάγεται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και πάθαμε σοκ!

Ποιο είναι το χωριό του;

14 Φεβρουαρίου 2022 23:31
Μάθαμε από πού κατάγεται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και πάθαμε σοκ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μπαίνει σχεδόν καθημερινά στο σπίτι μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και πιο συγκεκριμένα από την επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» στο ρόλο του αγαθού Λάμπρου.

Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να σαρώνει στα τηλεοπτικά δρώμενα και να ζει πλέον στην Αθήνα, ωστόσο δεν κατάγεται από εδώ, αλλά από ένα χωριό της Αχαΐας.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη για την Μαρί Κωνσταντάτου - Στη φόρα η καταγωγή της!

καταγωγή γκοτσόπουλος

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έλκει την καταγωγή του από το χωριό Μίραλι.

Μάλιστα, ο ίδιος έχει μιλήσει σε παλιότερη συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, παινεύοντας τον τρόπο που ένα παιδί μεγαλώνει δίπλα στη φύση όπως αυτός.

Ο ηθοποιός είχε τονίσει πόσο διαφορετικός είναι ο τρόπος ζωής για έναν άνθρωπο που γεννιέται και μεγαλώνει στην επαρχία.

«Κατάγεται από το...»: Στη φόρα η καταγωγή της Μαριέττας Χρουσαλά!

Η Μαριέττα Χρουσαλά εκτός από επιτυχημένο μοντέλο και παρουσιάστρια έχει ασχοληθεί επαγγελματικά και με το επιχειρείν, ανοίγοντας πριν δέκα χρόνια τη δικιά της εταιρεία με χειροποίητα σανδάλια.

Η ίδια μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε Ελλάδα, Αγγλία και Αμερική, καθώς το απαιτούν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του εφοπλιστή συζύγου της, Λέοντα Πατίτσα.

Αυτό που δε γνωρίζουν οι περισσότεροι για τη Μαριέττα Χρουσαλά είναι πως γεννήθηκε το 1983 στην Έδεσσα και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Ριζάρι. Ωστόσο, η καταγωγή της είναι από το νησί της Μυτιλήνης.

Είναι κόρη δύο πρώην δασκάλων, του Κώστα και της Αγλαΐας Χρουσαλά, ενώ έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Θανάση (γενν. 1980). Το 1985 μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα. Το 2001, ξεκίνησε να σπουδάζει στο Τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από το οποίο αποφοίτησε. Αργότερα, ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ψυχολογία της Επικοινωνίας» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share