Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη Ράνιας Τζίμα: «Δεν έχω βγάλει από τη σκέψη μου το ενδεχόμενο...»

«Το παλεύω μέσα μου αρκετά»

14 Φεβρουαρίου 2022 16:37
Αποκάλυψη Ράνιας Τζίμα: «Δεν έχω βγάλει από τη σκέψη μου το ενδεχόμενο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ράνια Τζίμα φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 14/2 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου εκεί η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, αναφέρθηκε στην 5,5 ετών κόρη της Ελένη, τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

Δείτε επίσης: Ροντέο στο Mega - Πλακώθηκαν άσχημα Ράνια Τζίμα - Άδωνις Γεωργιάδης: "Τι από τα ελληνικά μας δεν είναι καλά κύριε Υπουργέ;"

Όπως αποκάλυψε η Ράνια Τζίμα, η κόρη της έχει προσαρμοστεί από πολύ μικρή στο πρόγραμμα των γονιών της: «Την αφήνουμε το μεσημέρι να κοιμηθεί, για να αντέχει περισσότερο τη νύχτα, γιατί όταν μπαίνω στο σπίτι στις 9 το βράδυ δεν κοιμάται για να την δω. Μπορεί να με ακούνε τώρα και να λένε τι απαράδεκτη μάνα είναι αυτή, αλλά δεν με νοιάζει, αυτή είναι η πραγματικότητα» είπε χαρακτηριστικά.

Για τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, εξομολογήθηκε ότι απ’ όσο ξέρει δεν υπάρχει πρόθεση στο οπτικό του πεδίο για επιστροφή στην πολιτική.

Σε άλλο σημείο, η Ράνια Τζίμα αποκάλυψε πως σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί και μίλησε για το πώς ένιωθε εκείνη σαν μοναχοπαίδι. «Πρώτα από όλα δεν έχω βγάλει από τη σκέψη μου το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού. Το παλεύω μέσα μου αρκετά. Αν δεν υπήρχε όλο αυτό με το πρόγραμμά μου και αν δεν υπήρχε και η οικονομική ανασφάλεια, θα το είχα κάνει ήδη. Εγώ είμαι μοναχοπαίδι. Δεν ήταν ωραία… Θέλεις τον αδερφό ή την αδερφή σου να παίξεις με κάποιον. Πήγαινα στα πόδια των μεγάλων και άκουγα. Δεν το έχω βγάλει από το μυαλό μου. Θα μου πεις είσαι 41 ετών. Δεν είναι ατελείωτα τα περιθώρια αλλά μέσα μου με ανακουφίζει η σκέψη για το ότι είναι ένα παραθυράκι που μπορώ να κρατάω ανοιχτό» σημείωσε μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη.



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share