Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Καρμπόν» με τον Ντέμη Νικολαΐδη: Αυτή είναι η άγνωστη αδελφή του!

Όταν έβγαινε με τη Δέσποινα Βανδή...

13 Φεβρουαρίου 2022 10:08
«Καρμπόν» με τον Ντέμη Νικολαΐδη: Αυτή είναι η άγνωστη αδελφή του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά το διαζύγιο του με τη Δέσποινα Βανδή, το όνομα του Ντέμη Νικολαΐδη ξαναήρθε στο προσκήνιο. Ο πρώην άσος των γηπέδων μέχρι στιγμής κρατάει χαμηλό προφίλ και οι μόνες δηλώσεις που έχει κάνει αφορούν τα παιδιά του και τον χώρο του αθλητισμού.

Ο ίδιος κρατά σιγή ιχθύος για την προσωπική του ζωή, όπως έκανε και πριν τον χωρισμό με την γνωστή τραγουδίστρια.

Δείτε επίσης: Ντέμης Νικολαΐδης: Πήρε θέση για την φωτογραφία της κόρης του στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη!

Εκτός από την αγάπη που τρέφει για τα παιδιά του, ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει αδυναμία και στην αδελφή του, Μαίρη, η οποία μένει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, που είναι και ο τόπος καταγωγής του πρώην ποδοσφαιριστή.

Πριν μερικά χρόνια ο φωτογραφικός φακός είχε «συλλάβει» την Μαίρη Νικολαΐδη μαζί με την Δέσποινα Βανδή στο Ψυχικό, όπου έκαναν τα ψώνια τους.

αδελφή Ντέμη Νικολαΐδη

Συγκινημένος ο Ντέμης Νικολαΐδης για την κόρη του: «Θα ήθελα να τη δω...»

Στα γενέθλια της κόρης του με τη Δέσποινα Βανδή, Μελίνας, που σήμερα κλείνει τα 18 της χρόνια, αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή «Monday FC» που παρουσιάζει στη NOVA.

«Να πούμε “χρόνια πολλά” στην κόρη μου που σήμερα γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου ο Γιάννης ο Λεουνάκης στον Rock FM βάζει αυτό το τραγούδι (Super Girl}. Κάθε χρόνο 8 του Φλεβάρη βάζει αυτό το τραγούδι για την κόρη μου. Γίνεται 18, ενηλικιώνεται» είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Δείτε επίσης: Παραμυθένιο το σπίτι της Δέσποινας Βανδή: Εκεί μένει με τα παιδιά της μετά τον χωρισμό με τον Ντέμη Νικολαΐδη

«Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο»

Όταν ρωτήθηκε τι θα ήθελε να της πει, προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν αρέσκεται να μιλά δημόσια για την προσωπική του ζωή.

«Πάμε να κλείσουμε την εκπομπή, πάμε… Τελειώσαμε» είπε και συνέχισε, «Είναι το Super Girl μου, για πάντα. Εννοείται αυτό…».

Λίγο μετά, εμφανώς συγκινημένος ο Ντέμης Νικολαΐδης πρόσθεσε: «Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο. Θα την πάρω τηλέφωνο 12.01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share