Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σπάνια εξομολόγηση από τον Δημοσθένη Παπαδόπουλο: «Ο πατέρας μου είναι ένας πολύ σκληρός άνθρωπος - Δεν έμαθα ποτέ τι δουλειά έκανε»

«Δεν νιώθω πια ούτε θυμό, ούτε οργή»

11 Φεβρουαρίου 2022 14:47
Σπάνια εξομολόγηση από τον Δημοσθένη Παπαδόπουλο: «Ο πατέρας μου είναι ένας πολύ σκληρός άνθρωπος - Δεν έμαθα ποτέ τι δουλειά έκανε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ηθοποιός Δημοσθένης Παπαδόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις με τον πατέρα του και στο γεγονός ότι δεν έμαθε ποτέ το επάγγελμα του.

«Πριν γεννηθώ εγώ ξέρω τι δουλειές έκανε: ταξιτζής, είχε μάντρα οικοδομών κλπ… Από εκεί και μετά δεν ήξερα. Μου είχε πει “όταν σε ρωτάνε θα λες ιδιωτικός υπάλληλος”. Δεν ήξερα ποτέ. Δεν ξέρω να σου απαντήσω. Πάντως δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα οικονομικό», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: "Ανατριχιάζει" η Θέμις Μπαζάκα - "Ήταν τόσο ξαφνικός ο θάνατός του..."

Παράλληλα, δήλωσε ότι ήταν ένα σκληρό άτομο, αλλά πλέον έχουν καλές σχέσεις.

«Ο πατέρας μου είναι ένας πολύ σκληρός άνθρωπος που δύσκολα εξέφραζε αγάπη και τρυφερότητα. Αυτό είχε τα θέματά του, αλλά την ίδια στιγμή με δυνάμωσε κιόλας. Δεν νιώθω πια ούτε θυμό, ούτε οργή, μόνο αγάπη», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, αποκάλυψε ότι «ο πατέρας μου δεν με έχει δει ποτέ να παίζω στο θέατρο. Δεν το προσκάλεσα να έρθει στο θέατρο. Δεν το κάνει πια από άρνηση, ίσα ίσα που καμαρώνει με τους φίλους του στο καφενείο. Το κάνει απλά επειδή δεν του περνάει από το μυαλό ότι το παιδί μπορεί να χρειάζεται να πάω να το δω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share