Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα παράτησε όλα ο Παύλος Χαϊκάλης: Έφυγε από την Αθήνα - Δείτε πού μένει σήμερα

Αυτή είναι η νέα του ζωή

11 Φεβρουαρίου 2022 12:25
Τα παράτησε όλα ο Παύλος Χαϊκάλης: Έφυγε από την Αθήνα - Δείτε πού μένει σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άλλαξε σελίδα στη ζωή του ο Παύλος Χαϊκάλης μετά την αδηφάγα κοινωνική κατακραυγή και έφυγε από την Αθήνα, όπου κατοικούσε μόνιμα τις τελευταίες δεκαετίες.

Ο γνωστός ηθοποιός μετακόμισε στη γενέτειρα του, όπου μένει εκεί και ο αδελφός του με τον οποίο έχει πολύ στενή σχέση.

Δείτε επίσης: «Γης μαδιάμ» με τον Παύλο Χαϊκάλη: O άγριος καβγάς και τα ουρλιαχτά του ηθοποιού

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιο στο Πρωινό, ο ηθοποιός έχει αφήσει το σπίτι του στο Ντράφι και έχει επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Κατάκολο Ηλείας.

Παύλος Χαϊκάλης

Μάλιστα, κάτοικοι λένε πως τους έχουν δει να κυκλοφορούν μαζί.

Υπενθυμίζεται πως ο Παύλος Χαϊκάλης θα κάνει στροφή και στην καριέρα του, καθώς θα ασχοληθεί σε επαγγελματικό επίπεδο με την αστρολογία.

«Θα ασχοληθώ με το χόμπι μου, που είναι η αστρολογία, σε ένα συμβουλευτικό επίπεδο, γιατί έχω αρκετές γνώσεις θα έλεγα. Κι θα σας αποκαλύψω, ότι ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία, που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα. Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν, ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι…» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share