Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τεράστια ομοιότητα: Ο Φίλιππος Κούρκουλος είναι ολόιδιος με τον πατέρα του Νίκο

Το μήλο κάτω από τη μηλιά...

10 Φεβρουαρίου 2022 15:48
Τεράστια ομοιότητα: Ο Φίλιππος Κούρκουλος είναι ολόιδιος με τον πατέρα του Νίκο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Φίλιππος Κούρκουλος στα 24 του χρόνια φαίνεται πως έχει κληρονομήσει όλη την γοητεία και την ομορφιά του αξέχαστου Έλληνα ηθοποιού, με το οποίο υπήρξαν ερωτευμένες όλες οι γυναίκες στην Ελλάδα.

Υπήρξε ο μεγαλύτερος γόης του ελληνικού κινηματογράφου και ένα σπάνιο υποκριτικό ταλέντο. Ο λόγος για τον Νίκο Κούρκουλο, με τον οποίο υπήρξε ερωτευμένη όλη η Ελλάδα ενώ τα βάσανά του στις ταινίες, έκαναν ακόμα και τους πιο σκληρούς να δακρύζουν.

Φίλιππος Κούρκουλος

Ο αξέχαστος ηθοποιός, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 30 Ιανουαρίου του 2007 χτυπημένος από τον καρκίνο, αγάπησε δύο γυναίκες στη ζωή του και απέκτησε τέσσερα παιδιά.

Ο Άλκις ως γνωστόν, ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του, μιας και θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ενώ κανένα από τα υπόλοιπα αδέρφια του δεν ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής.

Φίλιππος Κούρκουλος Αρσενάκος Αργυρός Λάτση

Ιδιαίτερα χαμηλών τόνων μάλιστα, είναι ο 24χρονος Φίλιππος, ο οποίος αποχωρίστηκε τον πατέρα του σε πολύ μικρή ηλικία, μόλις 8 ετών. Ο νεαρός, αποφεύγει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ακόμα και αν αυτό συμβαίνει, συνοδεύει τη μητέρα και την αδερφή του.

Φίλιππος Κούρκουλος Μαριάννα Λάτση

Μπορεί βέβαια να είναι χαμηλών τόνων, αλλά δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη η εντυπωσιακή του εμφάνιση και η τεράστια ομοιότητα με τον πατέρα του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share