Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Τα β@ζι@ και το μ@@ν@ σ' όλο...": Η φωτογραφία που προκάλεσε χαμό με Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Τραγικό!

10 Φεβρουαρίου 2022 14:54
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποτελεί μια καλλονή της ελληνικής showbiz και όπως είναι λογικό κάθε της κίνηση τραβάει τα βλέμματα!

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός είναι αρκετά δραστήρια στα social media και στην τελευταία φωτογραφία που είχε ποστάρει στο Instagram, από την φετινή πρεμιέρα του Ρουκ Ζουκ, επικράτησε πανικός από σχόλια!

Όπως είναι λογικό και επειδή υπάρχουν και οι "ούγκανοι" του διαδικτύου δεν έλειψαν και τα σεξιστικά σχόλια, κάτι που κάνουν έξαλλο και τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Συγκεκριμένα ένας τύπος έγραψε κάτω από την φωτογραφία: "Ωχ, έτσι πρέπει να στολίζουν τα κοριτσάκια, όμορφα σέξι αλλά με σεβασμός, παρα μα δείχνουν τα βυζιά και μουνι σε όλο τον κόσμο!.. κι ο Θεός δεν αγαπάει τέτοια πράγματα!.. κι εμείς εδώ στη Σάμο δε θέλουμε να βλέπουμε αυτά..."

Φυσικά όπως ήταν λογικό η Ζέτα Μακρυπούλια δεν αντέδρασε καν και άφησε ασχολίαστο το σχόλιο αυτό!

Δείτε την φωτογραφία που πόσταρε στο Athensmagazine.gr:

Μια γυναίκα... χώρισε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη από τη Ζέτα Μακρυπούλια - Όσο εκείνη έλειπε…

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια δεν πέρασαν πολλές κοινές μέρες διακοπών μαζί, λόγω των υποχρεώσεων που είχε καθένας από τους δύο, με την ηθοποιό και παρουσιάστρια να βρίσκεται αρκετό καιρό με τους φίλους της, αλλά και ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός περνούσε καλά και μια γυναίκα... να τους χωρίζει.

Η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» πόζαρε μαζί με την παρέα της, μεταξύ άλλων, με τον Θανάση Αλευρά και τον Γιώργο Δάσκαλο από την Αρχόντισσα του Ιονίου, την Κέρκυρα, ενώ έριξε... ξύλο σε συνάδελφό της.

«Παιδιά σας το ξαναλέω… Σαν τη φιλία δεν έχει! Είναι σπουδαία και πολύτιμη σχέση! Πως γίνεται κι όταν πιέζεσαι και τους έχεις ανάγκη, χωρίς να τους το πεις, χωρίς να το ζητήσεις, να είναι πάντα εκεί??

Πόσο σας αγαπώ! Δυο μέρες σας είδα κι άλλαξαν αμέσως όλα!! Τι ωραία που μπήκε ο μήνας μαζί σας! Τι παραλία ήταν αυτή !!! Και τέλος πότε θα ξανά πάμε Κέρκυρα για διακοπές κανονικές ???? Υπεροχο νησί!», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντας με τα λόγια αυτά, την αναμνηστική φωτογραφία από τις διακοπές τους

Το ζευγάρι φέτος το καλοκαίρι δεν κατάφερε να κάνει πολλές κοινές διακοπές λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ωστόσο, η παρουσιάστρια πέρασε λίγες ημέρες με καλούς της φίλους κάνοντας βουτιές στη θάλασσα.

Πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές της δημοσίευσε η Ζέτα Μακρυπούλια, την ώρα που ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρισκόταν στην Κύπρο, όπου πραγματοποίησε μια από τις προγραμματισμένες συναυλίες του με την Μελίνα Ασλανίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share