Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάκης Ρουβάς: "Πριν από μένα φορούσαν φούστα από την αρχαιότητα" - Τι ανέφερε για τον μαθητή στο Ίλιον;

Όσα ανέφερε

10 Φεβρουαρίου 2022 12:45
Σάκης Ρουβάς:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την γνώμη του για το περιστατικό με τον καθηγητή που επιτέθηκε λεκτικά σε μαθητή της 1ης Γυμνασίου επειδή πήγε στο σχολείο με φούστα, εξέφρασε ο Σάκης Ρουβάς, στην κάμερα του Super Κατερίνα.

Χαρακτηριστικά όπως ανέφερε ο Σάκης σχετικά με την αντίδραση του καθηγητή: "Νομίζω πρέπει να επιληφθούνε οι άνθρωποι που τον έχουν διορίσει εκεί και να συζητήσουν".

Ενώ, όπως υπογράμμισε "πριν από μένα φορούσαν φούστα από την αρχαιότητα".

Survivor 5: Ανατριχιάζει ο Σάκης Ρουβάς για τον Απόστολο - «Έχω συγκινηθεί...»

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε σήμερα (9/2) στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και συγκίνησε αρκετά με τα λόγια του για αγαπημένο του πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την συμμετοχή του αδερφού του, Απόστολου Ρουβά στο φετινό Survivor 5 καθώς δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως έχει συγκινηθεί ιδιαίτερα, τη στιγμή που έγινε γνωστό το αν θα μείνει.

Τα λόγια του Σάκη για τον Απόστολο

«Όταν ο Αποστόλης μου είπε ότι θα πάει στο Survivor, του είπα μπράβο. Το ότι έβαλε τον εαυτό του σε αυτή τη διαδικασία να αναμετρηθεί με τις αντοχές του, τη δύναμη την εσωτερική και την ψυχική, εγώ του βγάζω το καπέλο.

Θέλω να σου πω ότι και εγώ, παρόλο που ξέρω τον αδερφό μου και μεγαλώσαμε μαζί, έχω συγκινηθεί με αυτό που βλέπω και κάπως έχει αλλάξει και ο τρόπος που τον βλέπω αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι και ο ίδιος έχει ανακαλύψει πράγματα για τον εαυτό του αυτή τη στιγμή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share