Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χαμός με τον Νίκο Μουτσινά: Καυτά φιλιά σε δημόσια θέα με μελαχρινή καλλονή

Ο αγαπημένος παρουσιαστής του ΣΚΑΙ διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

10 Φεβρουαρίου 2022 09:01
Χαμός με τον Νίκο Μουτσινά: Καυτά φιλιά σε δημόσια θέα με μελαχρινή καλλονή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του τόσο συναισθηματικά όσο και επαγγελματικά δεν αναφέρεται συχνά για τις σχέσεις του αλλά ούτε και τις δημοσιοποιεί!

Έχουν γραφτεί κατά καιρούς πολλά για εκείνον και του έχουν χρεωθεί πολλές σχέσεις χωρίς να ισχύουν, είναι ένα πρόσωπο που σίγουρα ενδιαφέρει το κοινό αφού είναι τρομερά αγαπητός από όλους χάρης την δουλειά και το χιούμορ του.

Η φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, φέρνει στο φως μια στιγμή που δεν θυμόμασταν ότι υπήρξε, καθώς ο Νίκος Μουτσινάς παραδίνεται στο φιλί της μελαχρινής καλλονής και τα φλας όπως είναι επόμενο παίρνουν φωτιά! Και όμως ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχει έναν αδερφό αλλά δύο! Στο πρόσωπο είναι ίδιοι και οι... 3 και η αποκάλυψη θα σας αφήσει κάγκελο, όπως άφησε και εμάς!

Δείτε τη φωτογραφία:

Χαμός με τον Μουτσινά: Καυτά φιλιά σε δημόσια θέα με μελαχρινή καλλονή

Κόλαφος ο Νίκος Μουτσινάς - «Αυτή γιατί έχει άποψη;»

Τα… πάνω – κάτω έφερε και πάλι στην εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μας καλωσόρισε σήμερα χωρίς stand up, αλλά με «χρυσή τηλεόραση» στη θέση του.

Όλα άρχισαν με τον μπάμπουρα που σκόρπισε τον τρόμο στο Big Brother και έγινε ο νέος συγκάτοικος των παικτών.

Ωστόσο, από τα… βέλη του παρουσιαστή δεν γλίτωσε ούτε η Μέγκι Ντρίο. Η πρώην παίκτρια του GNTM ξεσπάθωσε για το ριάλιτι και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, με τον Νίκο Μουτσινά να ανοίγει πυρ χωρίς δεύτερη σκέψη.

«Αυτή γιατί έχει άποψη;» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share