Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Ήμουν έγκυος...": Η αποκάλυψη στην Ρούλα Κορομηλά που μας ανατρίχιασε!

Άγνωστη ιστορία!

9 Φεβρουαρίου 2022 14:50
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκάλυψη που σόκαρε έκαναν στη Ρούλα Κορομηλά, στην εκπομπή της πριν από κάποια χρόνια.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους καλεσμένους της, βρισκόταν και η Ελένη Καστάνη. Η ηθοποιός είχε μιλήσει για τα πάντα στην παρουσιάστρια. Μίλησε για τα επαγγελματικά της, αλλά και για πιο προσωπικά της θέματα προκαλώντας συγκίνηση με τα λόγια της.

Όπως αποκάλυψε, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να μείνει έγκυος γι’ αυτό και ζήτησε την βοήθεια της επιστήμης: «Κάποια στιγμή αποφάσισα να πάω να κάνω μια μέθοδο σύγχρονη, όπως είναι η εξωσωματική, η σπερματέγχυση. Τελικά έμεινα έγκυος επειδή χαλάρωσα, δηλαδή δεν το σκεφτόμουν ούτε εγώ ούτε ο σύζυγός μου και έκανα το παιδί που έχω τώρα, τον γιο μου». Σύμφωνα με την ίδια, πριν από αυτή την εγκυμοσύνη κατάφερε να μείνει έγκυος ξανά, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να το κρατήσει: «Δυσκολεύτηκα πολύ να κάνω παιδί. Είχα μία ατυχία, όταν έκανα το “Δις εξαμαρτείν”. Ήμουν εγκυμονούσα τότε, αλλά είχα μια ατυχία με αυτό το παιδί και δεν το κράτησα».

Το δράμα της Ρούλας Κορομηλά: Η σπάνια ασθένεια που την έχει καθηλώσει!

Ποια η ασθένεια της Ρούλας Κορομηλά;

Είναι γνωστό πως η Ρούλα Κορομηλά πριν από δέκα χρόνια αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και όπως έχεις διαβάσει εδώ, η ίδια αποκάλυψε παλαιότερα στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» πως για αρκετό καιρό είχε γίνει αγνώριστη, γιατί το πρόσωπό της είχε πρηστεί από τη χρήση κορτιζόνης!

«Είχα απομονωθεί τον πρώτο καιρό, δεν ήθελα να βλέπω κανέναν πλην της οικογένειάς μου και δύο φίλων. Υπήρχαν φίλοι μου από τη showbiz που έρχονταν στο σπίτι, δεν ήθελα όμως να με βλέπουν.

Από τις κορτιζόνες είχα πρηστεί και ήμουν εντελώς αγνώριστη. Ήμουν τεράστια, δεν φαινόταν τίποτα, παρά μόνο η μύτη μου. Δεν μπορούσες να αναγνωρίσεις τα μάτια μου. Ντρεπόμουν να με δουν… Αλλά από την άλλη, λέω

«Γιατί να ντρέπομαι για το πρόβλημά μου; Πρέπει να το μοιράζεται κανείς αυτό που βιώνει» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια!

Υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες γύρω από εκείνη την περίοδο της ζωής της παρουσιάστριας, μιας και η ίδια δεν θέλησε μέχρι τώρα να μιλήσει δημόσια γι αυτό.

Το μόνο που υπήρχε ήταν κάποιες φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει εβδομαδιαίο περιοδικό, στις οποίες είχαμε δει τη Ρούλα Κορομηλά σε αναπηρικό καροτσάκι!

Για εκείνη την περίοδο μίλησε ο Γιώργος Θεοφάνους, όταν βρέθηκε καλεσμένος στο Bravo Ρούλα, κάνοντάς την να κλαίει από συγκίνηση!

Συγκεκριμένα, ο συνθέτης που είναι φίλος με τη Ρούλα είπε πως σε τυχαία συνάντηση που είχε εκείνη την περίοδο με την παρουσιάστρια δεν την γνώρισε!

«Πριν από 10 χρόνια, στην παραλία κάπου στη Χαλκιδική, άκουσα μια φωνή να με φωνάζει, γυρνάω και δεν κατάλαβα ποια ήταν. Δε σε κατάλαβα! Παιδιά, ήταν τόσο άρρωστο αυτό το κορίτσι εδώ, μετά από τόσες προσπάθειες για να κάνει παιδί, ήταν για να γίνεις μαμά ρε γαμώτο όλο αυτό», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους χωρίς να μπορεί ούτε και ο ίδιος να κρύψει τη συγκίνησή του.

Η Ρούλα που δεν περίμενε αυτές τις αποκαλύψεις από τον Θεοφάνους, κατέβασε το πρόσωπό της για να κρύψει τη συγκίνησή της και εκείνος συμπλήρωσε:

«Και φύγαμε το βράδυ και πήγαμε στο μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου. Καθίσαμε μαζί με την ηγουμένη, τις καλόγριες, κάναμε μια παράκληση και μετά σηκώθηκες, για πρώτη φορά!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share