Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέτρος Κωστόπουλος: Το σύνδρομο που «χτύπησε» τον παρουσιαστή! Αποκάλυψη-σοκ…

Αποκάλυψη τώρα!

8 Φεβρουαρίου 2022 21:04
Πέτρος Κωστόπουλος: Το σύνδρομο που «χτύπησε» τον παρουσιαστή! Αποκάλυψη-σοκ…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκάλυψη τώρα! Αυτό είναι το σύνδρομο που έχει “χτυπήσει” τον Πέτρο Κωστόπουλο! Όλα όσα είπε ο ίδιος!

Ο παρουσιαστής έκανε αποκάλυψη βόμβα για τον σύνδρομο του Ιησού!

Ο παρουσιαστής παραχώρησε συνέντευξη στο TV Έθνος όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή και αν έχει σχέση.

Στην προσωπική σου ζωή πώς είσαι;

Σόλο κλαρίνο. Υπήρξαν κάποιες σχέσεις. Θα σου πω κάτι: Το μεγαλύτερο ελάττωμα μου είναι το «σύνδρομο του Ιησού». Ότι μπορώ να σώσω τον κόσμο, τους ανθρώπους γύρω μου. Και δεν το συνδέω με τις σχέσεις που σου προανέφερα. Αυτό, λοιπόν, είναι μεγάλη βλακεία. Πρέπει να κρατάς ενέργεια. Και σε μένα επιβάλλεται, έχω και τρία παιδιά. «Σχέση» μου, λοιπόν, τώρα είναι η εκπομπή.

Πέτρος Κωστόπουλος: Το σύνδρομο που «χτύπησε» τον παρουσιαστή! Αποκάλυψη-σοκ…

Έχεις δηλώσει πως δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτείς. Όμως μια συγκατοίκηση υπό τις κατάλληλες συνθήκες θα την έβλεπες θετικά;

Δεν είμαι μοναχικός τύπος. Μετά τον γάμο μου μου λείπει η παρέα μιας γυναίκας. Το κορίτσια μου είναι μακριά, με τον πιτσιρικά είμαστε βέβαια συνέχεια μαζί, αλλά και αυτός σε αυτήν την ηλικία θέλει να είναι με τους κολλητούς του. Περνάμε, βέβαια, πολλές ώρες και πολύ ωραία μαζί.

Πέτρος Κωστόπουλος: 4+1 φορές που παρέδωσε μαθήματα στιλ

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο καλοντυμένους άνδρες της εγχώριας showbiz. Άλλωστε η ενασχόλησή του με τα media τον επηρέασε και στιλιστικά, όπως φαίνεται.

Δείτε επίσης: Το Twitter «σταύρωσε» πάλι τον Πέτρο Κωστόπουλο - «Να του δώσουμε και 1 ευρώ να πάρει τυρόπιτα»

Πάντα κομψός και περιποιημένος, οι ενδυματολογικές του επιλογές προσαρμόζονται αρμονικά στην εκάστοτε περίσταση. Είτε με κουστούμι, είτε με casual chic ή αθλητικό look, ο πρώην ισχυρός επιχειρηματίας τραβάει πάντα την προσοχή με το εκλεπτυσμένο του γούστου.

Η εξομολόγηση του Πέτρου Κωστόπουλου: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, έχασα τη ζωή μου»

Στη δική του εξομολόγηση ζωής προχώρησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος μίλησε για την οικονομική του καταστροφή, την κατάθλιψη, όλα όσα έχασε στη διάρκεια της κρίσης, αλλά και τον «πόλεμο» που δέχθηκε με αφορμή το ταξίδι του στο Ντουμπάι.

Μεταξύ άλλων, ο άλλοτε επιτυχημένος εκδότης τόνισε χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως «όταν μπεις στη διαδικασία να χάσεις και τους τρεις πυλώνες της ζωής σου, τη δουλειά, την οικογένεια και τους φίλους σου, η μοναξιά είναι εκκωφαντική. Σαν ένα πλοίο που σφυρίζει στα αυτιά σου μέσα σε ένα δωμάτιο».

«Να σου επιτίθενται τα ζόμπι από γύρω, να μην μπορείς να ορθοποδήσεις και να είσαι ένας μαλ@κ@ς μόνος σε ένα σπίτι. Ε θες να πηδήξεις! Και έχει περάσει από το μυαλό μου αυτή η σκέψη. Πολύ εύκολα αλλά έκανα μια κουβέντα. Δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Μου είπε η ψυχίατρος που πήγα ότι δεν μου χρειάζεται και πολύ γιατί ξέρω τι έχω» πρόσθεσε ο εκδότης. «Μου λέει, λοιπόν, πως θα καταφέρω κάτι πάρα πολύ βαρύ. Θα καταφέρω να κάνω δυστυχισμένα τα παιδιά μου, μέχρι να πεθάνουν, κομπλεξικά και να μισούν την κοινωνία η οποία σε οδήγησε σε αυτό. Αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω στα παιδιά μου. Και έτσι αποφάσισα ότι μπορεί να γίνει κάποιο ατύχημα το οποίο δεν φαίνεται», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος, που πρόσφατα μάλιστα «ξέσπασε» με κείμενό του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share