Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Σεισμός" στο Instagram: Αυτή είναι η γυναίκα πίσω από τη "Soula Glamorous" (photos)

Ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης προχώρησε σε ένα απίστευτο... expose

8 Φεβρουαρίου 2022 20:35
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετρά χιλιάδες θαυμαστές στα social media και δεν διστάζει να εκφράσει την άποψή της για τα πάντα. Κάνει αποκαλύψεις και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Ο λόγος για την Soula Glamorous.

Ο απατεώνας του Tinder που συνελήφθη στην Αθήνα και εξαπάτησε πολλές γυναίκες (video)

ινσταγκραμ-σουλα

Η διάσημη διαδικτυακή περσόνα κρατά μυστική την ταυτότητά της σαν φαραωνικό μυστικό. Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα ή τι κάνει στη ζωή της.

ινσταγκραμ-σουλα

Ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης προχώρησε σε ένα απίστευτο expose του δημοφιλούς account αποκαλύπτοντας την ταυτότητα των ανθρώπων που διαχειρίζονται το συγκεκριμένο προφίλ και δημοσιοποιώντας μηνύματα που λαμβάνει σχετικά με τη δράση του εν λόγω account τα τελευταία χρόνια.

ινσταγκραμ-σουλα

Όπως όλοι θυμόμαστε, η Soula Glamorous έγινε γνωστή μέσα από τα σχόλιά της για τον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks» στο οποίο συμμετείχε η άγνωστη τότε Ιωάννα Τούνη.

ινσταγκραμ-σουλα

Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε ο Γκιώνης, η Soula Glamorous ήταν «φίλη» της Τούνη και αυτός ήταν και ο λόγος που είχε ξεκινήσει τεράστιο διαδικτυακό πόλεμο στην επίσης διαγωνιζόμενη Σοφία Λεοντίτση -που δεν άντεχε ούτε να… βλέπει την ξανθιά instagrammer- στην οποία η Τούνη είχε πει το αξέχαστο «δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια».

ινσταγκραμ-σουλα

Όπως διαβάζουμε στα stories του «Μικρού Πριγκιπάκου», το προφίλ αυτό έχει πολλές φορές αλλάξει χέρια και «πουλήσει» θέματα σε δημοσιογράφους, ενώ δύο φέρονται να είναι τα πρόσωπα που το δημιούργησαν και εξακολουθούν να το «τρέχουν».

ινσταγκραμ-σουλα

Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα, των οποίων τα ονόματα έδωσε στη δημοσιότητα ο Ηλίας Γκιώνης και μαζί μ’ αυτά τα προφίλ τους στα social media.

ινσταγκραμ-σουλα

ινσταγκραμ-σουλα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share