Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κινείται νομικά ο Γιάννης Πουλόπουλος - Το σχόλιο για τον πατέρα του που τον εξόργισε

Θα προβεί σε μηνύσεις

8 Φεβρουαρίου 2022 15:23
Κινείται νομικά ο Γιάννης Πουλόπουλος - Το σχόλιο για τον πατέρα του που τον εξόργισε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Γιάννης Πουλόπουλος προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση στον «αέρα» της εκπομπής Super Κατερίνα. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε ένα σχόλιο που έγινε για τον ίδιο και τον πατέρα του, τονίζοντας πως είναι η πρώτη φορά που θα κινηθεί νομικά.

«Θέλω να μοιραστώ μια ιστορία, Κατερίνα, που την ξέρεις μόνο εσύ. Τις προάλλες σου είχα δείξει το δάχτυλό μου και το δαχτυλίδι που φορούσα, λέγοντάς σου ότι είμαι δεσμευμένος. Αυτή η χιουμοριστική αναφορά αναδημοσιεύτηκε σε ένα σάιτ.

Δείτε επίσης: Κακός χαμός στον αέρα ανάμεσα σε Μικρούτσικο και Πουλόπουλο - «Ως δημοσιογράφος μου φωνάζεις έτσι;»

Από κάτω βρήκα διάφορα σχόλια και ένα από αυτά έλεγε “Γνωρίζω προσωπικά τον πατέρα του Γιάννη Πουλόπουλου, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός εργολάβος οικοδομών, ο οποίος έχασε το παιδί του στην άσφαλτο πριν από 25 χρόνια και πέθανε από τον καημό του. Ευτυχώς, γιατί αν ζούσε θα ντρεπόταν για το παιδί αυτό που έχει φέρει στον κόσμο”, μιλώντας για μένα», είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος πρόσθεσε στη συνέχειας: «Εννοείται ότι ο πατέρας μου ζει και βασιλεύει, είναι πάρα πολύ περήφανος για μένα και δεν φαντάζεται τι αναστάτωση προκάλεσε στην οικογένειά μου που δέχτηκε σωρεία τηλεφωνημάτων γιατί πίστευαν ότι κάτι έχει συμβεί στην υγεία του πατέρα μου».

«Είναι η πρώτη φορά που θα κινηθώ νομικά γιατί δεν δέχομαι κάποιος άνθρωπος να σκέφτεται ότι είναι καλύτερο να έχει χάσει ένας πατέρας το παιδί του από το να έχει για παιδί τον Γιάννη Πουλόπουλο. Είναι κάτι που με έχει σοκάρει, σε πήρα τηλέφωνο κλαίγοντας», είπε κλείνοντας ο Γιάννης Πουλόπουλος.



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share