Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θυμάστε την Άννα Μπουσδούκου; - Δείτε πως είναι σήμερα η πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας

8 Φεβρουαρίου 2022 14:29
Θυμάστε την Άννα Μπουσδούκου; - Δείτε πως είναι σήμερα η πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ και αρκετό καιρό η πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Άννα Μπουσδούκου έχει αποχωρήσει από τα φώτα της δημοσιότητας χωρίς να ακούγονται πολλά για εκείνη. Επίσης δείτε πως είναι σήμερα η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μπήλιω Τσουκαλά. Θα εκπλαγείτε.

Συγκεκριμένα η Άννα Μπουσδούκου έχει εγκαταλείψει τα τηλεοπτικά πλατό, αφού πλέον εργάζεται στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ως σύμβουλος σε δωρεές σχετικές με τη δημοσιογραφία.

Θυμάστε την Άννα Μπουσδούκου; - Δείτε πως είναι σήμερα η πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ

«Συνολικά σε αυτά τα 13 χρόνια έμαθα πολλά πράγματα. Αλλά δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μου η τηλεόραση. Ήταν κάτι, όμως, το οποίο μου ήρθε, ήταν κάτι το οποίο το ευχαριστήθηκα, ήταν κάτι το οποίο το έζησα, ήταν κάτι το οποίο με προβλημάτισε, ήταν κάτι το οποίο το ζύγισα και είναι κάτι το οποίο δεν φοβήθηκα ούτε όταν μου ήρθε, αλλά ούτε όταν το διέκοψα», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της μιλώντας για την απόφαση της να εγκαταλείψει την τηλεόραση.

Η δημοσιογράφος έκανε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση σε μια συνέντευξη του θα συζητηθεί. Αυτή την Παρασκευή θα τη δούμε καλεσμένη στην εκπομπή «Προσωπικά».

Θυμάστε την Άννα Μπουσδούκου; - Δείτε πως είναι σήμερα η πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ

Η Έλενα Κατρίτση επιχειρεί να αποκρυπτογραφήσει τη θέση της γυναίκας στα ΜΜΕ και στα Social Media στην Ελλάδα του 2020. Αυτή την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στην εκπομπή "Προσωπικά" στις 23:00, στην ΕΡΤ1 και ανάμεσα στις καλεσμένες της θα δούμε και την Άννα Μπουσδούκου μετά από πολύ καιρό.

Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη: Θυμάστε την συμπρωταγωνίστρια του Νίκου Σεργιανόπουλου; Δείτε πώς είναι σήμερα

"Λιλίκα Καλλίτση, χρέη στο ΙΚΑ...", αυτή ήταν η περίφημη φράση της ηθοποιού που συμμετείχε στην αγαπημένη σειρά "Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη" μαζί με τον Νίκο Σεργιανόπουλο!

Ο λόγος φυσικά για την Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου την οποία έχουμε δει σε πολλές αγαπημένες σειρές που μας κράτησαν συντροφιά στην τηλεόραση. Πώς είναι σήμερα η όμορφη ηθοποιός;

Η αλήθεια είναι ότι την είχαμε συνηθίσει με ξανθό μαλλί! Όπως άλλωστε ήταν και στους "Στάβλους". Ωστόσο η όμορφη ηθοποιός έχει πλέον αλλάξει το μαλλί της και έχει γίνει μελαχρινή! Της πάει εξίσου δεν νομίζετε; Εκτός από την "Λιλίκα Καλλίτση", δείτε εδώ πώς είναι σήμερα η Ελένη από το Ρετιρέ.

Δείτε την:

Πώς είναι σήμερα οι ηθοποιοί από τους Στάβλους της Εριέτας Ζαϊμη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share