Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτή είναι η απόφαση που πήρε μέσα από τη φυλακή

Ο ηθοποιός πιστεύει ότι θα αθωωθεί

8 Φεβρουαρίου 2022 11:49
Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτή είναι η απόφαση που πήρε μέσα από τη φυλακή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οριστική απόφαση για την επαγγελματική του πορεία πήρε ο Πέτρος Φιλιππίδης, που θα καθίσει στις 18 Μαρτίου στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κατηγορούμενος για τρία κακουργήματα.

Όπως μετέδωσε το Πρωινό ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα επιστρέψει στον χώρο της υποκριτικής, ούτε ως ηθοποιός στην τηλεόραση ή το σινεμά, ούτε ως παραγωγός στο θέατρο, ούτε ως σκηνοθέτης. Την είδηση επιβεβαίωσε στην εκπομπή και ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Δείτε επίσης: «Βόμβα» από Νανά Βενέτη: Αποκάλυψε όλα όσα έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης σε συνεργασία τους

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ηθοποιός πιστεύει ότι είναι αθώος, ενώ διαψεύδεται η είδηση ότι αν αθωωθεί θα φύγει στο εξωτερικό. Το υπόμνημα που ετοίμασε το πειθαρχικό του ΣΕΗ για την υπόθεση του ηθοποιού είναι 80 σελίδες. Την Πέμπτη θα παραδοθεί στα χέρια του Σπύρου Μπιμπίλα και θα ακολουθήσει συνεδρίαση για την διαγραφή ή όχι του ηθοποιού από το Σωματείο.

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Τάσος Ιορδανίδης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλάμε με τον κουμπάρο μας Πέτρο Φιλιππίδη

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος ανέφερε και τον λόγο για τον οποίο δεν μιλάνε εδώ και 8 χρόνια με τον κουμπάρο τους, Πέτρο Φιλιππίδη.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε να μιλήσουμε 8-9 χρόνια. Κάτι δεν θα συνέβη για να έχουμε να μιλήσουμε 8-9 χρόνια; Ήταν θέμα πάνω στα επαγγελματικά. Δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας, συμπεριφορές, αντιλήψεις… Ξέρεις, όταν αρχίζεις και γνωρίζεις λίγο περισσότερο έναν άνθρωπο, βγαίνουν πολλά πράγματα στην επιφάνεια. Ε και χώρισαν οι δρόμοι μας.

Δείτε επίσης: Σάλος με τη Βάνα Μπάρμπα: «Θέλω να δώσω ένα φιλί στον Πέτρο Φιλιππίδη»

Δεν χρειάστηκε να πούμε αυτά που μας πείραξαν, ήταν πολύ σαφή αυτά που συνέβησαν. Ήταν διάσταση απόψεων ξεκάθαρη. Επειδή μιλάμε για εκρηκτικούς χαρακτήρες, μετά δεν υπήρχε περιθώριο συζήτησης και κουβέντας. Φυσικά ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν πολύ πιο εκρηκτικός γιατί ήταν ένας άνθρωπος μεγαλύτερος κι εμείς τους είχαμε σεβασμό και επιλέξαμε ότι πρέπει να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους», αποκάλυψε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Σχετικά με τις καταγγελίες που έστειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη στις φυλακές της Τρίπολης, ο ηθοποιός είπε: «Για τις υποθέσεις που έχουν πάρει τον δρόμο τις Δικαιοσύνης, εγώ εξεπλάγην. Δεν το περίμενα να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο.

Σαφέστατα όλο αυτό που περνάει τώρα έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του. Όταν έχεις μια εξουσία και την χειρίζεσαι λάθος, τελικά έρχεται μια στιγμή που αποκαλύπτεται ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share