Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σούσουρο με την αποκαλυπτική φωτογραφία Ιωάννας Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το τζάκι και η κουβέρτα...

8 Φεβρουαρίου 2022 10:25
Σούσουρο με την αποκαλυπτική φωτογραφία Ιωάννας Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βιώνουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους και συχνά μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Το ζευγάρι μετακόμισε πρόσφατα στο νέο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου και στην τελευταία δημοσίευση που έκαναν, ποζάρουν γυμνοί στα πλακάκια, τυλιγμένοι με μια κουβέρτα.

«Δεν χρειάζεται να περιμένεις τον Αγ. Βαλεντίνο για να κάνεις ξεχωριστή την ημέρα σου… Κάθε μέρα μπορεί να είναι εξίσου ξεχωριστή, με λίγη καλή διάθεση & μια όμορφη ατμόσφαιρα!», έγραψε η Ιωάννα Tούνη στη λεζάντα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Παράλληλα, σε μία συνέντευξη 49 λεπτών, η Ιωάννα Τούνη μίλησε για τους γονείς της, το πρόβλημα υγείας της μητέρας της, το revenge porn βίντεο, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αλλά και τη σχέση της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

«Πόσο φθηνιάρα ρε μ@@@@@» - Άγριο κράξιμο στην Ιωάννα Τούνη από φίλη της!

Το μήνυμα που έλαβε κατά λάθος από “φίλη” της αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. «Χθες γνωστο-φίλη μου, νομίζω ότι πάει να στείλει μήνυμα σε άλλον και να με κράξει και κατά λάθος το στέλνει σ’ εμένα» αναφέρει η Ιωάννα Τούνη στο story που δημοσίευσε. Παράλληλα, με ένα βίντεο στο κανάλι που διατηρεί στο youtube κάνει τα αποκαλυπτήρια του ανακαινισμένου της σπιτιού η Ιωάννα Τούνη.

Το συγκεκριμένο μήνυμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πόσο φθηνιάρα ρε μ@@@@@ στο Παρίσι πήγε και μας λέει τι πληρώνει για ένα νερό γιατί έχει συνηθίσει τα πάντα τζαμπέ».

Άγριο κράξιμο στην Ιωάννα Τούνη από φίλη της

Χθες γνωστο-φίλη μου, νομίζω ότι πάει να στείλει μήνυμα σε άλλον και να με κράξει και κατά λάθος το στέλνει σ’ εμένα” αναφέρει η Ιωάννα Τούνη στο story που δημοσίευσε. Το συγκεκριμένο μήνυμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πόσο φθηνιάρα ρε μ.... στο Παρίσι πήγε και μας λέει τι πληρώνει για ένα νερό γιατί έχει συνηθίσει τα πάντα τζαμπέ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share