Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Διονυσία Γεωργιάδου: «Χάνεις όλη την υπόλοιπη ζωή σου...» - Σπαράζει καρδιές η σύντροφος του Πάνου Νάτση (Video)

«Σπάραξε» στο κλάμα

7 Φεβρουαρίου 2022 14:48
Διονυσία Γεωργιάδου: «Χάνεις όλη την υπόλοιπη ζωή σου...» - Σπαράζει καρδιές η σύντροφος του Πάνου Νάτση (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση ο οποίος έφυγε σε ηλικία μόλις 31 ετών μετά από τροχαίο που είχε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01.

H σύντροφός του βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα, η Διονυσία Γεωργιάδου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου συγκίνησε με όλα όσα ανέφερε.

«Δεν έλεγε πολλά λόγια. Τον ενδιέφερε η τέχνη του. Μου στέλνουν πάρα πολλές κοπέλες, που είδαν την ιστορία στα κανάλια και ταυτιστήκαν, γιατί τους έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Δεν είναι φυσιολογικό, δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να βιώνουμε, δεν είναι στη φύση μας να φεύγει ένας νέος άνθρωπος απότομα και τόσο βίαια.

Δεν μπορώ να πω κάτι για τα ατυχήματα, γιατί την παιδεία δεν την έχουμε, δεν θέλουμε να την αποκτήσουμε. Είναι κρίμα να τρέχουμε, κρίμα να σκοτωνόμαστε. Χάνεις όλη την υπόλοιπη ζωή σου και σκοτώνεις ανθρώπους που είναι κοντά σου, γιατί και αυτοί μαζί σου χάνονται. Πρέπει κάποια στιγμή αυτό το πράγμα να σταματήσει.

Εγώ δεν είμαι δυνατός χαρακτήρας, απλά έχω απωθήσει τον θρήνο, που ήταν τόσο μεγάλος. Έχω προσπαθήσει να το απωθήσω γιατί δεν το αντέχω. Υπάρχει θυμός. Ο Πάνος ήταν ένα υπέροχο πλάσμα και χάθηκε άδικα και χωρίς λόγο. Δεν είναι ο Πάνος είναι όλα τα παιδιά που σκοτώνονται με αυτόν τον τρόπο, απλά ο Πάνος έτυχε να είναι γνωστός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share