Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ράκος η Κατερίνα Καινούργιου: Ο θάνατος που «τσάκισε» την παρουσιάστρια

«Θυμάμαι πόσο καθαρό βλέμμα είχε....»

7 Φεβρουαρίου 2022 11:24
Ράκος η Κατερίνα Καινούργιου: Ο θάνατος που «τσάκισε» την παρουσιάστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ράκος εμφανίστηκε το πρωί της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου με έναν θάνατο να την «τσακίζει» ψυχολογικά. Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου έχασε τη μητέρα της και η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχτηκε ότι η είδηση τη στενοχώρησε πολύ. Μάλιστα, έστειλε και τα συλληπητήριά της μέσα από τον αέρα της εκπομπής της. Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας στην οικογένεια της.

«Συγκλονίστηκα με το post της στο Instagram. Είχα μιλήσει και μαζί της. Θέλω να πω κάτι. Από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισα σε αυτό τον χώρο, ήταν η Σίσσυ.

Τη θυμάμαι πάντα να έρχεται μαζί με τη μητέρα της και μου έκανε εντύπωση το πόσο καθαρό βλέμμα είχε, το πόσο γλυκός και ευγενικός άνθρωπος ήταν και πάντα δίπλα στο παιδί της. Πάμε να δούμε το βίντεο και συλληπητήρια», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη φόρα η ταυτότητα της Κατερίνας Καινούργιου - Αγνώριστη στη φωτογραφία

Η Κατερίνα Καινούργιου, το 2019, δεν παρέλειψε να ασκήσει το εκλογικό δικαίωμά της και φρόντισε να στείλει ένα μήνυμα στο Instagram, θέλοντας να παρακινήσει κι άλλους να πάνε να ψηφίσουν στις εκλογές. Σε αυτό το πλαίσιο, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, κρατώντας την ταυτότητά της.

Στην ταυτότητα, η Καινούργιου είναι - όπως αναμενόταν - εντελώς αγνώριστη. Άλλωστε, την είχε βγάλει αρκετά χρόνια πριν, όταν ήταν μελαχρινή και διέφερε αρκετά από τη σημερινή της εικόνα... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share