Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συγκλονιστική μαρτυρία από Ναταλία Δραγούμη: «Πήραν ερωτικές σκηνές από σίριαλ που έπαιζα και τις έβαλαν σε πορνογραφικό site»

«Φοβήθηκα μην τα δουν τα παιδιά μου...

5 Φεβρουαρίου 2022 17:02
Συγκλονιστική μαρτυρία από Ναταλία Δραγούμη: «Πήραν ερωτικές σκηνές από σίριαλ που έπαιζα και τις έβαλαν σε πορνογραφικό site»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία σοκαριστική αποκάλυψη έκανε η Ναταλία Δραγούμη, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!», ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς η εξωτερική της εμφάνιση επηρέασε την επαγγελματική της πορεία. Παράλληλα, διάβασε εδώ 35χρονη καλλονή νέα σύντροφο του Γιώργου Λιάγκα.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός κάποιοι απομόνωσαν ερωτικές σκηνές από σίριαλ στα οποία έπαιζε και τις «ανέβασαν» σε πορνογραφικό site.

«Ξεκίνησα τη δουλειά σε μια εποχή που υπήρχε το γυμνό και στην τηλεόραση και στο σινεμά και στο θέατρο. Αν ήξερα τότε ότι κάθε καρέ θα μπορεί να το δει όποιος θέλει κάποια στιγμή, δεν ξέρω αν θα το έκανα.

Τρία άτομα πήραν ερωτικές σκηνές από σίριαλ ή ταινίες, τις απομόνωσαν και τις έβαλαν σε site με τίτλο “δείτε επώνυμες να κάνουν σεξ”. Ξεκινούσε από εμάς και μετά είχε σκληρό πορνό. Για τη μία περίπτωση έχω δικαιωθεί, αλλά και πάλι όχι εντελώς. Οι άνθρωποι αυτοί έβγαλαν χρήματα από αυτό, πολλά», είπε με οργή η Ναταλία Δραγούμη.

«Φοβήθηκα μην τα δουν τα παιδιά μου και τους μίλησα από νωρίς για το ποια είναι η φύση της δουλειάς μου, τους εξήγησα ότι μπορεί να ακούσουν πράγματα μη κολακευτικά για τη μαμά τους ή αν δουν κάτι. Αλλά τους έχω πει για το ψέμα της δουλειάς», είπε η ηθοποιός για το ίδιο θέμα.

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη της Ναταλίας Δραγούμη

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Η Μαρία Μπακοδήμου έγκυος: Ντοκουμέντο!

π

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share