Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άσχημες εξελίξεις για Παύλο Χαϊκάλη, Γιώργο Κιμούλη και Πέτρο Φιλιππίδη - Όλα όσα αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας (Video)

Διαγράφονται από το ΣΕΗ;

4 Φεβρουαρίου 2022 21:44
Άσχημες εξελίξεις για Παύλο Χαϊκάλη, Γιώργο Κιμούλη και Πέτρο Φιλιππίδη - Όλα όσα αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη διαγραφή του Παύλου Χαϊκάλη, του Πέτρου Φιλιππίδη και του Γιώργου Κιμούλη οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί από συναδέλφους τους για συγκεκριμένες πράξεις κακοποιητικού χαρακτήρα αναμένεται να αποφασίσει μέσα στον Φεβρουάριο το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Επίσης, στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Νανά Βενέτη σε συνέντευξη της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης στο Πρωινό, το πειθαρχικό συμβούλιο έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του και η απόφαση έχει ήδη μπει σε φάκελο που αναμένεται να κατατεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο και στον πρόεδρο του Συμβουλίου, τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Η επικρατούσα άποψη, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, όσον αφορά στον Παύλο Χαϊκάλη είναι να διαγραφεί.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο Πρωινό επισημαίνοντας πως «το ΔΣ του ΣΕΗ θα πάρει τον φάκελο από το Πειθαρχικό, θα δούμε τι προτείνει και ακολούθως θα προκηρύξουμε τη γενική συνέλευση, η οποία θα ψηφίσει και θα αποφασίσει την πρόταση που θα έχει κάνει το πειθαρχικό. Οι προτάσεις του Πειθαρχικού πρέπει να περάσουν από το Διοικητικό για να πάνε στη γενική συνέλευση. Μόνο τότε θα έχουμε πιθανή διαγραφή, αλλιώς δεν ξέρουμε ακόμα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share