Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Τάσος Ιορδανίδης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλάμε με τον κουμπάρο μας Πέτρο Φιλιππίδη

Εδώ και 8 χρόνια!

4 Φεβρουαρίου 2022 15:30
«Έσπασε» τη σιωπή του ο Τάσος Ιορδανίδης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλάμε με τον κουμπάρο μας Πέτρο Φιλιππίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος ανέφερε και τον λόγο για τον οποίο δεν μιλάνε εδώ και 8 χρόνια με τον κουμπάρο τους, Πέτρο Φιλιππίδη.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε να μιλήσουμε 8-9 χρόνια. Κάτι δεν θα συνέβη για να έχουμε να μιλήσουμε 8-9 χρόνια; Ήταν θέμα πάνω στα επαγγελματικά. Δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας, συμπεριφορές, αντιλήψεις… Ξέρεις, όταν αρχίζεις και γνωρίζεις λίγο περισσότερο έναν άνθρωπο, βγαίνουν πολλά πράγματα στην επιφάνεια. Ε και χώρισαν οι δρόμοι μας.

Δείτε επίσης: Σάλος με τη Βάνα Μπάρμπα: «Θέλω να δώσω ένα φιλί στον Πέτρο Φιλιππίδη»

Δεν χρειάστηκε να πούμε αυτά που μας πείραξαν, ήταν πολύ σαφή αυτά που συνέβησαν. Ήταν διάσταση απόψεων ξεκάθαρη. Επειδή μιλάμε για εκρηκτικούς χαρακτήρες, μετά δεν υπήρχε περιθώριο συζήτησης και κουβέντας. Φυσικά ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν πολύ πιο εκρηκτικός γιατί ήταν ένας άνθρωπος μεγαλύτερος κι εμείς τους είχαμε σεβασμό και επιλέξαμε ότι πρέπει να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους», αποκάλυψε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Σχετικά με τις καταγγελίες που έστειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη στις φυλακές της Τρίπολης, ο ηθοποιός είπε: «Για τις υποθέσεις που έχουν πάρει τον δρόμο τις Δικαιοσύνης, εγώ εξεπλάγην. Δεν το περίμενα να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο.

Σαφέστατα όλο αυτό που περνάει τώρα έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του. Όταν έχεις μια εξουσία και την χειρίζεσαι λάθος, τελικά έρχεται μια στιγμή που αποκαλύπτεται ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός». 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share