Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη Ανδρέα Μικρούτσικου: «Έχω χάσει σύντροφο μου σε νεαρή ηλικία»

«Αυτό το πράγμα μπορεί να σε πάρει και να έχουμε διπλό θάνατο επί της ουσίας»

4 Φεβρουαρίου 2022 15:10
Αποκάλυψη Ανδρέα Μικρούτσικου: «Έχω χάσει σύντροφο μου σε νεαρή ηλικία»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκίνησε η ανάρτηση της συντρόφου του Πάνου Νάτση μετά την κηδεία του. «Θα σ’ αγαπάω κάθε μέρα και πιο πολύ» έγραφε και στάθηκε αφορμή για μία εξομολόγηση από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Χαρά στο κουράγιο της συντρόφου του. Μπράβο της γιατί αυτό το πράγμα μπορεί να σε πάρει και να έχουμε διπλό θάνατο επί της ουσίας. Μανάδες δεν έχουν συνέλθει στη ζωή τους, έχω θεία που έχασε την κόρη της και δεν συνήλθε παρά ήταν μια τρελή του φεγγαριού» τόνισε στη Super Κατερίνα.

μικρούτσικος νάτσης

«Θέλω να σταθώ στη σύντροφο, επειδή έχω χάσει σύντροφο μου σε νεαρή ηλικία, την Εύη. Είναι άνω ποταμών. Είσαι εκτός πραγματικότητας. Δεν συνειδητοποιεί ο εγκέφαλος όταν είναι έτσι απότομο» πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Πάνος Νάτσης: Τα πρώτα πλάνα από τα backstage της σειράς "Σέρρες"

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πρώτα πλάνα από τα backstage της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες», στην οποία πρωταγωνιστεί ο αδικοχαμένος ηθοποιός, Πάνος Νάτσης.

Ο 31χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Πάνος Νάτσης είχε τον ρόλο του Οδυσσέα, ενός παιδιού που είχε αποξενωθεί με τον πατέρα του (Γιώργος Γάλλος) , μέχρι που ο χαμός της μητέρας του τους ξαναέφερε κοντά. Ο γιος επιστρέφει στο χωριό του, στις Σέρρες, όπου και θα συναντήσει τον πατέρα του. Οι δύο άνδρες προσπαθούν να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε όλα αυτά τα χρόνια ανάμεσά τους.

Η εκπομπή «Πρωινό» έδωσε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα μερικά πλάνα από την σειρά, η οποία και θα προβληθεί στη διαδικτυακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1.

Δείτε παρακάτω τα πλάνα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share