Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: Αναπόλησε το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο! (Video)

«Όταν είχαμε πάει να παντρευτούμε...»

3 Φεβρουαρίου 2022 14:45
Ελένη Μενεγάκη: Αναπόλησε το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή τη συζήτηση που ξεκίνησε στην εκπομπή για το πόσο έχει προχωρήσει η κοινωνία μας σε θέματα ταμπού, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τοποθετήθηκε σχετικά, με την Ελένη Μενεγάκη να αναφέρει μία ιστορία από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

«Τώρα φτάσαμε στο άλλο άκρο λοιπόν που τα παιδιά διαλέγουν το όνομα, το επίθετό τους, τη θρησκεία τους και στο τέλος… Εγώ δεν λέω να μην είναι ο καθένας ελεύθερος να παίρνει ό,τι θέλει αλλά όταν πατήσει στα πόδια του και θα ξέρει τι πρέπει να είναι» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Τότε η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε: «Όταν είχαμε πάει να παντρευτούμε με τον Λάτσιο, το πρώτο πράγμα που μας ρώτησαν στην εκκλησία είναι “τι επίθετο θέλουν να πάρουν τα παιδιά σας;”. Εγώ τότε δεν τα ήξερα και κοίταξα λίγο σαν χαζή. Σκεφτόμουν τότε “μήπως νομίζουν ότι αυτά δεν είναι δικά μας επίθετα;”. Δεν το έπιασα με τη μία, αλλά άφηνα τον Γιάννη να τα λέει που ήταν και σοβαρός και εγώ απλά παρακολουθούσα».

«Μας είπαν ότι πρέπει να συμφωνήσουμε και οι δύο σύζυγοι. Όλα αυτά έπρεπε να τα υπογράψουμε για να μπούμε στην εκκλησία και τα υπογράψαμε. Τότε μου είχε κάνει εντύπωση γιατί δεν τα ήξερα, ήμουν και μικρή. Τώρα πια δε μου κάνει εντύπωση» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Mega.

Παράλληλα, η Ελένη Μενεγάκη σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao ειδοποιήθηκε από μια εφαρμογή που έχει στο κινητό της ότι άγνωστοι μπήκαν στο σύστημα και απέκτησαν πρόσβαση στα δεδομένα τα οποία είχε μέσα σε αυτό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share