Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Διονυσία Γεωργιάδου: «Ξέρω ότι μου ζητάς συγνώμη που με έκανες να κλαίω...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της συντρόφου του Πάνου Νάτση

«Ξέρω ότι η αγάπη δεν τελειώνει εδώ...»

3 Φεβρουαρίου 2022 10:41
Διονυσία Γεωργιάδου: «Ξέρω ότι μου ζητάς συγνώμη που με έκανες να κλαίω...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της συντρόφου του Πάνου Νάτση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέντε ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Πάνου Νάτση, η σύντροφός του Διονυσία Γεωργιάδου ανέβασε το πρώτο μήνυμα, συνοδευόμενο από μία κοινή τους φωτογραφία.

«Η ηλικία ενός ανθρώπου είναι το άθροισμα των στιγμών που έζησε ευτυχισμένος… ξέρω ότι μου ζητάς συγνώμη που με έκανες να κλαίω… ξέρω ότι η αγάπη δεν τελειώνει εδώ… θα σ’ αγαπάω κάθε μέρα και πιο πολύ… η νουνιτα σου» έγραψε χαρακτηριστικά η Διονυσία Γεωργιάδου.

Διονυσία Γεωργιάδου και Πάνος Νάτσης

Πάνος Νάτσης: Σκόπευε να παντρευτεί! Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός της συντρόφου του Διονυσίας Γεωργιάδου - «Έρωτά μου...»

Συντετριμμένη είναι η τελευταία σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου, μετά τον τραγικό θάνατο του ηθοποιού τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/1).

Με ένα σπαρακτικό κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Διονυσία Γεωργιάδου αποχαιρετά για τελευταία φορά τον σύντροφό της.

Νάτσης σύντροφος αποχαιρετισμός

Διονυσία νάτσης αποχαιρετισμός

 σπαρακτικός αποχαιρετισμός της συντρόφου του Διονυσίας Γεωργιάδου

Μάλιστα ο Στέργιος Λυμπέρης έγραψε για τη σχέση των δύο νέων: «Εύχομαι μια μέρα να βρω την αγάπη που είχε ο Πάνος για την διονυσια και αντίστροφα. Αυτό μόνο»

Ένα βήμα πριν το γάμο

Η σύντροφος του ηθοποιού, μουσικός στο επάγγελμα, είναι συνεργάτιδα του Λευτέρη Πανταζή. Όπως είπε ο τραγουδιστής στον Ιορδάνη Παπακυριακού και την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, «την πήρα τηλέφωνο και έκλαιγε. Πριν από τέσσερις ημέρες, η Διονυσία βρισκόταν στο σπίτι μου και τον πήραμε τηλέφωνο τον Πάνο. Τον είχα γνωρίσει και κάναμε λίγη παρέα λόγω της Διονυσίας. Ετοιμάζονταν να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι και μέσα στο 2022 θα παντρεύονταν. Ήταν χάλια, δε μπορούσε να μιλήσει από τους λυγμούς και τα κλάματα. Κρίμα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share