Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοφία Αλιμπέρτη: Μ' αυτόν τον πασίγνωστο Έλληνα ήταν ερωτευμένη πριν τον Πάριο!

Λίγοι θυμούνται το ειδύλλιό τους

1 Φεβρουαρίου 2022 13:09
Σοφία Αλιμπέρτη: Μ' αυτόν τον πασίγνωστο Έλληνα ήταν ερωτευμένη πριν τον Πάριο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη αποτέλεσε την απόλυτη τηλεοπτική φαντασίωση των ανδρών τη δεκαετία του 1990 και ταυτόχρονα ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, καθώς ήταν παντρεμένη με τον σπουδαίο Γιάννη Πάριο με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, ενώ χώρισαν το 1996.

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα, αλλά σύντομα μετακόμισε στην Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας του 1980, συμμετέχοντας σε κινηματογραφικές ταινίες και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Τη δεκαετία του 1990 συμμετείχε σε αρκετά επιτυχημένα τηλεοπτικά σίριαλ. Από το 2003 έστρεψε την καριέρα της στην παρουσίαση εκπομπών και show.

Σοφία Αλιμπέρτη: Αυτός ήταν ο άντρας της ζωής της πριν από τον Πάριο

Η πασίγνωστη ηθοποιός έχει επιλέξει ν’ αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας κι από το 2013 ζούσε μόνιμα στην Πάρο, όπου και διατηρούσε δική της καφετέρια στη Νάουσα.

«Ο Πάριος ήταν το μοναδικό one night stand»

Η ίδια είχε αποκαλύψει το 2010:” Είναι το μοναδικό one night stand που έχω κάνει στη ζωή μου και επειδή μου προέκυψαν παιδιά και σχέση, είπα πως δεν θα το ξανακάνω αυτό στη ζωή μου». Και συνέχισε τότε λέγοντας: «Λοιπόν, αυτό είναι πρώτη φορά που το λέω στη ζωή μου, και αισθάνομαι λίγο περίεργα. Με το που πήγα στην Πάρο λέω σε μια φίλη μου, “εγώ σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση, θα το κάνω με τον Πάριο”.

Η κολλητή μου πέφτει από τα σύννεφα, με λέει τρελή, και διάφορα άλλα τέτοια. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλά ήμουν από παιδάκι ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο. Σκέφτηκα λοιπόν, θα το κάνω, δεν θα το ξέρει κανένας και σιγά μην τον ξαναδώ. Έτσι και έγινε. Με το που γνωριστήκαμε, το ίδιο βράδυ, υπήρξε μια αμοιβαία έλξη και ένα απίστευτο ερωτικό πάθος. Τη συνέχεια την ξέρεις. Σχεδόν μεγάλωσα με αυτόν τον άνθρωπο”.

Η σχέση με τον Άγγελο Διονυσίου

Από τους πλέον άγνωστους έρωτες της showbiz, είναι αυτός που έζησαν στις αρχές της δεκαετίας του 80', η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Άγγελος Διονυσίου. Ο τραγουδιστής έκανε τα πρώτα του μεγάλα βήματα στο τραγούδι κι εκείνη μόλις είχε συστηθεί στο κοινό ως το νέο αστέρι του Γιάννη Δαλιανίδη. Έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, που όμως, δεν κράτησε πολύ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share