Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πάνος Νάτσης: Τι δείχνει η αυτοψία από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος

Ήταν μόλις 31 ετών

31 Ιανουαρίου 2022 18:33
Πάνος Νάτσης: Τι δείχνει η αυτοψία από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τις συνθήκες του τραγικού θανάτου του Πάνου Νάτση πληροφόρησε ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Ο θάνατος του αδικοχαμένου ηθοποιού ήρθε απρόσμενα και βύθισε στη θλίψη όσους τον γνώριζαν, με την οικογένειά του αλλά και συναδέλφους του να τον αποχαιρετούν. Σήμερα, ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για τις συνθήκες που προκάλεσαν το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο ο Πάνος Νάτσης βρήκε ακαριαίο θάνατο, καθώς γυρνούσε από το πάρτι φιλικού του προσώπου το βράδυ του Σαββάτου (29 Ιανουαρίου).

Δείτε επίσης: Πάνος Νάτσης: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού

«Πρόκειται για ένα σημείο καρμανιόλα...πρέπει να αστυνομευθεί με φανάρι» προειδοποιεί ο Παναγιώτης Μαδιάς για την επικίνδυνη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στο κέντρο της Αθήνας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός. Συνεχίζοντας την εκτίμησή του για τους λόγους του τροχαίου δυστυχήματος δηλώνει: «Ολοι οι οδηγοί που ανεβαίνουν τη Δεληγιώργη, φτάνοντας στη συμβολή με την οδό Κεραμεικού ούτε καν επιβραδύνουν... για να μην τους πάρουν την προτεραιότητα». Σύμφωνα με τον έμπειρο πραγματογνώμονα, συμβολή στο ατύχημα, πέρα από την ελλιπή σηματοδότηση, είχαν και οι καιρικές συνθήκες που ενδέχεται να είχαν προκαλέσει στρώμα πάγου στην άσφαλτο.

Ένα ακόμα κρίσιμο σημείο προς εξέταση, σύμφωνα με τον κ. Μαδιά, είναι το αν ο Πάνος Νάτσης συγκρούστηκε επειδή παρενέβη το σήμα STOP επί της οδού Κεραμεικού. Όπως αναφέρει, εάν οι μαρτυρίες και οι έρευνες για το περιστατικό δείξουν πως η μοτοσικλέτα του ηθοποιού συγκρούστηκε σε όρθια θέση, είναι πολύ πιθανό να παρενέβη το σήμα κυκλοφορίας. Εάν πάλι αποδειχθεί πως το όχημα πλαγίαζε ή ήταν πεσμένο κατά τη σύγκρουση με το φορτηγό, αυτό συναινεί στην πιθανότητα ο Πάνος Νάτσης να παρασύρθηκε από το ολισθηρό οδόστρωμα στην προσπάθειά του να κόψει ταχύτητα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share