Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Αποκάλυψη από την Άννα Φόνσου - Εκεί βρίσκεται σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος

Δείτε τι δήλωσε για τη σχέση τους σήμερα

31 Ιανουαρίου 2022 18:12
Αποκάλυψη από την Άννα Φόνσου - Εκεί βρίσκεται σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Φόνσου ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο, που πριν από μερικά χρόνια αποχώρησε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και έκτοτε κανείς δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για το πού βρίσκεται και πώς ζει.

«Ο Γιώργος Μαρίνος είχε μείνει δύο μήνες στο Σπίτι του Ηθοποιού. Δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε παραπάνω γιατί δεν είναι στο καταστατικό μας. Ο Γιώργος είχε λεφτά και του το είπα και έφυγε», είπε αρχικά η ηθοποιός και πρόσθεσε:

Δείτε επίσης: Μυστήριο με την καταραμένη βίλα του Γιώργου Μαρίνου: Αυτός την «άρπαξε» από τον παρουσιαστή

«Τον Γιώργο τον αγαπάω, τον αγάπησα σε αυτούς τους δύο μήνες. Δεν τον ήξερα πριν. Όταν έκανε την εγχείρηση και βγήκε από το νοσοκομείο του λέω «πού να σε πάω τώρα»; Ήμουν μαζί του στην εγχείρηση και δεν ήρθε κανένας φίλος του, ούτε ένας. Είχα τηλεφωνήσει σε όλους. Μου λέει «δεν έχω πού να πάω». Του λέω «σπίτι σου». Μου λέει «δεν έχω κανέναν σπίτι μου» και του λέω «έλα στο Σπίτι του Ηθοποιού μέχρι να δούμε». Τρομερή μοναξιά».

«Και μετά έχει έναν φίλο του, του οποίου έχει βαφτίσει και το παιδί πολλά χρόνια και αυτός τον έχει τακτοποιήσει και ο Γιώργος Μαρίνος σαν παράκληση, τουλάχιστον σε μένα, μου είπε ότι δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφορικά με το πού είναι και τι κάνει σήμερα, σημείωσε: «Έχω μάθει ότι είναι καλά, ότι μένει σε ένα σπίτι και τον περιποιούνται».

Δείτε τη συνέντευξή της παρακάτω

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share