Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022

Θάνατος σοκ για Δανάη Μπάρκα - Σε τραγική κατάσταση

Τραγικές ώρες!

31 Ιανουαρίου 2022 16:05
Θάνατος σοκ για Δανάη Μπάρκα - Σε τραγική κατάσταση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρωί της Δευτέρας (31/1), η Δανάη Μπάρκα σχολίασε στην εκπομπή της τον θάνατο του Πάνου Νάτση και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για έναν τόσο νέο άνθρωπο που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για τον Πάνο Νάτση

«Πάντα υπάρχουν πράγματα γύρω μας πράγματα στενάχωρα για ανθρώπους νέους, είναι στενάχωρο να ακούς για ένα παιδί, του νεαρού και ταλαντούχου ηθοποιού Πάνου Νάτση να χάνεται. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Πάνος έλαμπε.

Μίλησα το Σάββατο με τον Πάνο Κατσαρίδη που είναι παραγωγός και των δύο παραστάσεων του Γιώργου Καπουτζίδη και μου είπαν ότι ήταν σε τραγική κατάσταση. Ήθελε όμως να κάνει την παράσταση γιατί είναι λύτρωση να μπορείς να υποδυθείς κάποιον άλλο έστω για δύο ώρες…

Είναι μια ζωή που δεν γυρνάει, ο σπαραγμός και η θλίψη δεν αλλάζει, μίλησα και με τον Γιάννη Κουκουράκη που έπαιζαν μαζί και ήταν συντετριμμένος… Είναι σημαντικό πως αυτό που μένει για έναν άνθρωπο που φεύγει αυτό που μένει είναι καλό, μένει σε όλους μας η γλύκα του, η καλοσύνη του σε όλους τους ηθοποιούς, ήταν γλυκός και ανοιχτός σε όλους μας και είναι σημαντικό να είμαστε καλοί άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share