Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Χωρισμός βόμβα για Καρβέλα

Η συγκινητική ανάρτηση

31 Ιανουαρίου 2022 14:42
Χωρισμός βόμβα για Καρβέλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Καρβέλα προχώρησε σε μια αποκάλυψη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τα γενέθλια του πατέρα των παιδιών της, Θανάση Πανουργιά, λέγοντας ότι έχουν πάρει διαζύγιο!

«Είναι τα γενέθλια αυτού του τύπου. Δεν έχει λογαριασμό στο Instagram, αλλά γνωρίζει πάντα τι δεν φορούν η Izabel Goulart και η Elisabetta Canalis, οπότε μπορεί να δει και αυτό. Τον γνώρισα όταν ήμασταν 19 χρονών και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Για εμένα. Έπειτα το έβαλε σκοπό να με αφήσει έγκυο. Δύο φορές.

Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ότι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το γνώριζε. Είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να με κάνει να παραμείνω παντρεμένη μαζί του (μετά το διαζύγιο). Είναι αυτός ο άνθρωπος. Ο άνθρωπός μου. Χρόνια Πολλά. Σε αγαπώ» έγραψε η Σοφία Καρβέλα και ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πριν μερικά χρόνια είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν την Σοφία Καρβέλα να έχει χωρίσει από τον Θανάση Πανουργιά. Οι δυο τους διατηρούν πολύ στενή σχέση για χάρη των δυο αγοριών τους Νέστορα και Νίκου.

Σοφία Καρβέλα: "Είναι η βασίλισσα μου ότι και να..."

Η κόρης της Άννας Βίσση αλλά και του Νίκου Καρβέλα μπορεί να ζει μακριά τους αλλά κάθε στιγμή δείχνει πόσο τους αγαπάει! Νίκος Καρβέλας: Η δυνατή ιστορία του τραγουδιού Ελένη που γράφτηκε σε λιγότερο από μία ώρα!

Αυτή την φορά η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον γιο της και την μητέρα της και έγραψε πόσο την θαυμάζει! Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις αναφέρθηκε στη μητέρα της, αλλά και στο πόσο μεγάλη αδυναμία της έχει.

Σοφία Καρβέλα Άννα Βίσση

«Αυτό το highlight το ξέχασα… Μερικές φορές παίρνω αυτή τη γυναίκα ως δεδομένη. Είσαι η βασίλισσά μου! Το ορκίζομαι!», έγραψε στο instastory της.

Σοφία Καρβέλα Άννα Βίσση παιδί

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share