Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πάνος Νάτσης: «Πουλί μου πέταξες ψηλά» - «Τσακίζει» κόκαλα η ανάρτηση της αδερφής του (photo)

Σπαράζει καρδιές

31 Ιανουαρίου 2022 09:30
Πάνος Νάτσης: «Πουλί μου πέταξες ψηλά» - «Τσακίζει» κόκαλα η ανάρτηση της αδερφής του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Τσακίζει» κόκαλα η ανάρτηση που έκανε η αδερφή του Πάνου Νάτση, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό στο Μεταξουργείο.

Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook η αδερφή του Μαρίνα τον αποχαιρετά. «Πουλί μου έφυγες και πέταξες ψηλά,και ποιος θα ζεσταίνει τις καρδιές μας;;Άφησες την αγκαλιά μας αδειανή και ποιος θα μας παρηγορήσει.. Μικρέ μου αδερφούλη, Πάνο μου..».

Πάνος Νάτσης: Ακαριαίος ο θάνατος του ηθοποιού! Η κοπέλα του αναγνώρισε τη σορό του

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό. Το μοιραίο τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

Πριν συμβεί το τροχαίο, ο Πάνος Νάτσης είχε βρεθεί στο σπίτι της φίλης του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί με παρέα τα γενέθλιά της.

Το MEGA και η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκαν στο σημείο όπου συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος με τις αρχές να εξετάζουν τις κάμερες ασφαλείας από καταστήματα της περιοχής.

Εκείνο που πραγματικά ραγίζει καρδιές είναι το γεγονός ότι η σύντροφός του Διονυσία Γεωργιάδου κλήθηκε να αναγνωρίσει το πτώμα καθώς η μητέρα του δεν ήταν σε κατάσταση να περάσει από μία τόσο δύσκολη διαδικασία ενώ ο πατέρας του έχει φύγει από τη ζωή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share