Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022

Βόμβα Δανάης Μπάρκα για τη μητέρα της: Η δήλωση που θα συζητηθεί

Αναφέρθηκε στο γιατί την φοβίζει η τηλεοπτική συνύπαρξη με τη μαμά της

30 Ιανουαρίου 2022 20:23
Βόμβα Δανάης Μπάρκα για τη μητέρα της: Η δήλωση που θα συζητηθεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Δανάη Μπάρκα έδωσε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί αρκετά, καθώς αναφέρθηκε στο γιατί την φοβίζει η τηλεοπτική συνύπαρξη με τη μαμά της, Βίκυ Σταυροπούλου, και αν όταν ήταν πιο μικρή εκείνη έπαιρνε θέση στα προσωπικά της.

«Όταν πηγαίνω στον τάφο...»: Ανατριχιάζει η Μαρία Μπεκατώρου

Έχεις πει πως η πρόταση για το πρωινό του νέου ΜΕGΑ έγινε πρώτα στη μητέρα σου, Βίκυ Σταυροπούλου, και επειδή εκείνη δεν την αποδέχτηκε μετά έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να αναλάβει η επόμενη γενιά, καθώς έχετε πολλά κοινά στοιχεία προσωπικότητας. Δεν είχε γίνει η πρόταση να παρουσιάσετε το πρωινό μαζί;

Είχε πέσει κι αυτό σαν ιδέα. Εμείς, όμως, δεν θέλαμε, ούτε η μία ούτε η άλλη, για το καλό και των δυο μας, αλλά και της τηλεόρασης!

Έχετε βρεθεί μαζί επαγγελματικά;

Μία φορά στο θέατρο και έγινε γιατί προέκυψε ανάγκη για αντικατάσταση μιας ηθοποιού που αποχώρησε δέκα μέρες πριν από την πρεμιέρα. Πώς είχε λειτουργήσει αυτή η συνεργασία; Πολύ αστεία, αλλά το θέατρο είναι κάτι διαφορετικό. Κάναμε περιοδεία, εγώ ήμουν με ης κολλητές μου σε άλλο αμάξι και βρισκόμασταν στα θέατρα. Εκανε τρομερή χημεία στη σκηνή και είχαμε περάσει πολύ ωραία.

δαναη-μπαρκα

Γιατί σε φοβίζει η τηλεοπτική συνύπαρξη;

Δεν με φοβίζει, αλλά δεν θα την ήθελα τώρα. Το όραμα μου και το όνειρο μου είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Όσες φορές δώσαμε μαζί μια συνέντευξη ή όταν ήρθε καλεσμένη στην εκπομπή, είχε λειτουργήσει πολύ καλά, αλλά ούτε εγώ ούτε εκείνη θα θέλαμε τηλεοπτικά αυτή τη στιγμή να βρεθούμε.

Παρ' όλα αυτά, ενώ πέρσι για μεγάλη μερίδα του κόσμου ήσουν η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, φέτος είσαι ξεκάθαρα η Δανάη Μπάρκα. Ο κόσμος σε έχει γνωρίσει και σε έχει αγαπήσει για αυτό που είσαι, όχι μόνο γιατί είσαι κόρη της μαμάς σου.

Είμαι περήφανη και ευγνώμων που είμαι η κόρη της Βίκυς. Κι αυτό δεν ήταν καν το πρώτο επιχείρημα για να μη δουλέψουμε μαζί. Όμως χαίρομαι που ο κόσμος αντιλαμβάνεται πως είμαστε διαφορετικές προσωπικότητες και χαίρομαι που και τις δύο προσωπικότητες τις στηρίζει με πολλή αγάπη. Μακάρι το γέλιο και τη χαρά που έχει προσφέρει η μαμά μου εδώ και είκοσι χρόνια κάποια στιγμή να καταφέρω να τα προσφέρω κι εγώ.

Πάντως, ενώ η Βίκυ μοιάζει πολύ cool και είναι μια γυναίκα νέα και μοντέρνα, έχει μεγάλη αγωνία για εσένα.

Είναι πολύ... μαμά! Όσο νέα και cool και να είναι, υπερισχύει το μητρικό ένστικτο. Είναι λογικό να έχει το άγχος μου, ειδικά όταν ξέρει πως έχω επιλέξει μια δουλειά που έχει μεγάλη έκθεση και μπορεί να βρεθώ στα γραπτά ή τα λόγια πολλών ανθρώπων, από τηλεκριτικούς μέχρι τον κόσμο που βλέπει την εκπομπή. Είναι λογικό να φοβάται μη στενοχωρηθώ.

δαναη-μπαρκα

Είστε η μαμά και κόρη που είστε ταυτόχρονα και φίλες;

Φίλες φίλες δεν είμαστε. Αλλά έχουμε μια απίστευτη οικειότητα που καταλήγει σε χιούμορ και μεταξύ σοβαρού και αστείου μπορούμε να σχολιάσουμε και να συζητήσουμε πολλά.

Τα προσωπικά σου τα συζητάτε;

Τόσο όσο. Τα περισσότερα τα καταλαβαίνει ή την αφήνω να τα καταλάβει, θα της πω τα βασικά - αν, για παράδειγμα, χώρισα. Τα υπόλοιπα, όμως, τις λεπτομέρειες, ούτε εκείνη ούτε εγώ θα τα πούμε μεταξύ μας, έχουμε τους φίλους μας.

Όταν ήσουν πιο μικρή, έπαιρνες θέση για τη δική της προσωπική ζωή; Θα της έλεγες τη γνώμη σου για κάποιον σύντροφο της;

Καθόλου. Και ο Χρήστος (σ.σ. Χατζηπαναγιώτης) και η μαμά μου κι εγώ είμαστε όλοι πολύ διακριτικοί σε αυτά τα θέματα. Δεν ρωτάμε. Αν είναι κάτι σημαντικό, ξέρουμε πως θα το μάθουμε, αλλά μέχρι εκεί. Δεν ενεπλάκη ποτέ ο ένας στην ιδιωτική ζωή του άλλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share