Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ράκος ο Γιώργος Καπουτζίδης: Η αποκάλυψη της Καραβάτου για την ψυχολογική του κατάσταση

Συντετριμμένος ο ηθοποιός

30 Ιανουαρίου 2022 15:06
Ράκος ο Γιώργος Καπουτζίδης: Η αποκάλυψη της Καραβάτου για την ψυχολογική του κατάσταση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικές στιγμές ζει ο Γιώργος Καπουτζίδης μετά τον θάνατο του φίλου και συναδέλφου, Πάνου Νάτση. Ο αδικοχαμένος ηθοποιός έπαιζε στον θίασο του γνωστού σεναριογράφου, ενώ είχε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα τηλεοπτική σειρά του με τίτλο «Σέρρες».

Προφανώς ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του Πάνου Νάτση, καθώς λίγη ώρα πριν το ατύχημα βρίσκονταν μαζί και περνούσαν ξέγνοιαστες στιγμές στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, η οποία γιόρταζε τα γενέθλιά της.

Η Κατερίνα Καραβάτου προσπάθησε χθες το μεσημέρι να επικοινωνήσει με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό. Το βράδυ του Σαββάτου, η παρουσιάστρια αντάλλαξε μηνύματα με τον ηθοποιό και σεναριογράφο που δε μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του φίλος.

«Μιλήσαμε αργότερα, το βράδυ μέσω μηνυμάτων. Μη νομίζετε ότι μιλήσαμε δηλαδή τηλεφωνικό γιατί προφανώς δε μπορεί να μιλήσει γιατί είναι στην ίδια πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση, όπως και η Μαριάννα Τουμασάτου. Το βρίσκω κατανοητό και ανθρώπινο. Αυτό που θα περίμενε κανείς να συμβεί» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Γιώργος Καπουτζίδης Πάνος Νάτσης

Σε τραγική κατάσταση η Ντόρα Μακρυγιάννη μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση: «Δεν έχω τη δύναμη να μιλήσω σε κανέναν ακόμα»

Συντετριμμένη είναι η Ντόρα Μακρυγιάννη μετά τον άδικο χαμό του φίλου και συνάδελφού της, Πάνου Νάτση. Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» στην οποία υπήρξαν τηλεοπτικό ζευγάρι.

Μετά την είδηση για τον θάνατο του Πάνου Νάτση, η Ντόρα Μακρυγιάννη δέχεται διαρκώς μηνύματα και τηλεφωνήματα στα οποία και δεν είναι σε θέση να απαντήσει. Η ίδια έκανε έκκληση μέσω instagram στους ανθρώπους των ΜΜΕ που καλούν διαρκώς στο κινητό της τηλέφωνο.

«Προς όλα τα κανάλια και τους δημοσιογράφους, σας παρακαλώ πάρα πολύ, έχει σπάσει το τηλέφωνό μου από το πρωί, σε σημείο που πολλές φορές δεν μπορούν να με βρουν οι δικοί μου στη γραμμή. Δεν έχω τη δύναμη να μιλήσω με κανέναν ακόμα, θέλω να το σεβαστείτε. Σας ευχαριστώ», έγραψε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share