Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σαν δυο ξένοι: Αυτός είναι ο πατέρας του Νίκου Μουτσινά (photos)

Καμία σχέση!

30 Ιανουαρίου 2022 14:39
Σαν δυο ξένοι: Αυτός είναι ο πατέρας του Νίκου Μουτσινά (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν και ο Νίκος Μουτσινάς είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του Φρόσω, καθώς μεγάλωσε μαζί της, έχει κάνει κάποιες σπάνιες αναφορές στον πατέρα του, Θανάση.

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει δηλώσει πως με τον πατέρα του δεν ήταν πολύ κοντά, ωστόσο τον έχει συγχωρέσει και πλέον οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί.

Δείτε επίσης: Σαν πίνακας ζωγραφικής: Αυτό είναι το τεράστιο και εντυπωσιακό σπίτι του Νίκου Μουτσινά

νίκος μουτσινάς γονείς

Ο γονείς του ήταν χωρισμένοι για πολλά χρόνια, πριν εκείνος χάσει ξαφνικά την μητέρα του. «Πάντα υπήρχε η διάθεση να έχουμε σχέση με τον πατέρα μου, απλώς υπήρχε ένα βουνό – η Φρόσω – που μπορούσε να τρελαθεί στην ιδέα ότι θα αγαπήσω και άλλον άνθρωπο. Τώρα το βουνό δεν υπάρχει. Ο δρόμος άνοιξε. Δεν είναι εύκολο όμως. Εγώ είμαι 40, τα αδέρφια μου 30 και ο πατέρας μου, 60, δεν είμαστε σε ηλικία που καταπίνουμε τον συγγενή. Θέλω χρόνο» είχε δηλώσει σχετικά με τον πατέρα του.

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Νίκος Μουτσινάς έχει δηλώσει πως το κοινό στοιχείο που έχει με τον πατέρα του είναι η σιωπή, ενώ από την μητέρα του κληρονόμησε την γκρίνια.

πατέρας νίκου μουτσινά

Νίκος Μουτσινάς: Η σχέση με τον πατέρα του σήμερα

«Έχω σχέση με τον μπαμπά μου, μπορεί να μην είναι όπως ήταν η σχέση με τη μαμά μου. Άλλωστε, οι χαρακτήρες είναι διαφορετικοί. Η μαμά ήταν πιο show-woman, ο μπαμπάς μου είναι πιο σοβαρός, πιο μετρημένος, αλλά έχω πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα μου.

Δεν ήμουν μαμάκιας. Η μαμά μου ήταν πάντα υπερπροστατευτική. Όταν πέθανε “κρατήθηκα” από τη γιατρό μου. Ο μεγαλύτερός μου φόβος ήταν να μη χάσω τη μητέρα μου.

νίκος και θανάσης μουτσινάς

Ο πατέρας μου ζει. Η σχέση μας είναι πολύ καλή. Είχε χωρίσει με τη μητέρα μου πριν πολλά χρόνια. Είναι μια ωραία σχέση όσο μπορώ εγώ και τη συντηρώ. Μιλάμε, βρισκόμαστε. Μετά τον θάνατο της μητέρας μου είναι πιο έντονη η παρουσία του. Χωρίσανε πριν γεννηθώ. Όταν η μητέρα μου ήταν έγκυος. Η μητέρα μου δεν άφηνε πολύ χώρο στον πατέρα μου. Τον έβλεπα όλα αυτά τα χρόνια» είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share