Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πάνος Νάτσης: Ανατροπή με τις συνθήκες που έγινε το τροχαίο - Η μαρτυρία που αλλάζει τα δεδομένα

Καταιγιστικές εξελίξεις

30 Ιανουαρίου 2022 14:00
Πάνος Νάτσης: Ανατροπή με τις συνθήκες που έγινε το τροχαίο - Η μαρτυρία που αλλάζει τα δεδομένα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός χώρος από την ξαφνική απώλεια του ηθοποιού Πάνου Νάτση, που σκοτώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, λίγο μετά τις 6:30 το πρωί του Σαββάτου, όταν η μοτοσικλέτα του 31χρονου ηθοποιού συγκρούστηκε με φορτηγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγό κατέβαινε την οδό Δεληγιώργη και η μηχανή του ηθοποιού κινούνταν κάθετα στην οδό Κεραμεικού. Στη διασταύρωση ένα από τα δύο οχήματα έπρεπε να σταματήσει.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου, ο Πάνος Νάτσης που κατέβαινε την Κεραμεικού είδε το STOP την τελευταία στιγμή. Αν και πάτησε φρένο, η μηχανή του γλίστρησε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο φορτηγό. Όπως προκύπτει λοιπόν από τη νέα μαρτυρία, δεν παραβίασε κάποιος από τους δύο οδηγούς το STOP.

Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη, ενώ τόσο αυτός όσο και ο ηθόποιος όπως προέκυψε από το αλκοτέστ δεν είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Πάντως, η Τροχαία που έχει αναλάβει την προανάκριση για το φρικτό τροχαίο, συνεχίζει να ερευνά όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της, ενώ έχει βάλει στο “μικροσκόπιο” και το υλικό από τις κάμερες που βρίσκονται στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός πριν από το μοιραίο δυστύχημα διασκέδαζε με τους συνεργάτες του στα γενέθλια της φίλης και συνεργάτιδάς του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share