Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πάνος Νάτσης: Αναβάλλονται οι παραστάσεις μέχρι νεοτέρας – Η ανακοίνωση του θεάτρου "Ήβη"

Μετά τον αναπάντεχο θάνατο του ηθοποιού, που έχει σκορπίσει την θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο

29 Ιανουαρίου 2022 18:13
Πάνος Νάτσης: Αναβάλλονται οι παραστάσεις μέχρι νεοτέρας – Η ανακοίνωση του θεάτρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την αναβολή των παραστάσεων «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του», μετά το τροχαίο που στέρησε τη ζωή στον Πάνο Νάτση, ανακοίνωσε το Θέατρο Ήβη.

«Η οικογένεια των θεατρικών σκηνών, με τεράστια θλίψη αποχαιρετά τον ηθοποιό και αγαπημένο μας συνεργάτη Πάνο Νάτση, που έχασε τη ζωή του, τόσο πρόωρα, σε τροχαίο δυστύχημα. Οι παραστάσεις για το “‘Οποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του”, στο Θέατρο Ηβη, αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας», αναφέρει η ανακοίνωση του θεάτρου που συνοδεύεται από μια μαύρη φωτογραφία.

πανοσ-νατσησ

Νωρίτερα, μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες τώρα», η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του θεάτρου Ήβη, Μαργαρίτα Δρούτσα, είπε: «Είναι σοκαριστικό, είναι μία τραγική ημέρα η σημερινή. Ειδοποιήθηκα από τον παραγωγό μας σήμερα το πρωί και πραγματικά δεν το πίστευα, έχουμε σοκαριστεί όλοι… Ήταν ένα παιδί όλο ζωή, έκανε τις πλάκες του, ήταν καλόκαρδος και τον αγαπούσαμε όλοι πάρα πολύ».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης, με τον οποίο ο 31χρονος βρισκόταν λίγες ώρες πριν από το δυστύχημα σε πάρτι, είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Συντετριμμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα από τον θάνατο του Πάνου Νάτση - «Από την ώρα που μου το είπαν κλαίω»

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού για τον Πάνο Νάτση και τον αιφνίδιο θάνατό του σε δυστύχημα. Η ηθοποιός, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δε μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για τον συνάδελφό της. Οι δυο τους έπαιζαν στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του…

Δείτε επίσης: Πάνος Νάτσης: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας 13 χρόνια μετά - Η σύνδεση με το θάνατο του Κωνσταντίνου Παπαχρόνη

πανοσ-νατσησ

«Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ήταν ένα καταπληκτικό παιδί, ταλαντούχο, με χιούμορ. Περνούσαμε τόσο όμορφα, μας πείραζε, τον πειράζαμε. Πάνω στην άνοδό του, 31 ετών, δε μπορώ να το χωνέψω πραγματικά. Μου είπαν ότι θέλουν να μου πουν κάτι πολύ κακό και ότι πρέπει να κάτσω. Από την ώρα που μου το είπαν κλαίω. Δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω» είπε συγκλονισμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα.

«Δε χωνεύεται αυτό το πράγμα, δεν αντέχεται αυτό πραγματικά… Σκέφτομαι ότι είναι ένα παιδί στην ηλικία του ανιψιού μου. Τα γενέθλιά του ήταν στις 3 Ιανουαρίου… Δεν ξέρω πότε θα το συνειδητοποιήσω» συνέχισε κλαίγοντας η Κατιάνα Μπαλανίκα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share