Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πάνος Νάτσης: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το σημείο της σύγκρουσης

Ο δρόμος έχει ποτίσει με αίμα

29 Ιανουαρίου 2022 16:34
Πάνος Νάτσης: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το σημείο της σύγκρουσης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ηλικία μόλις 31 ετών άφησε την τελευταία του πνοή το ξημέρωμα του Σαββάτου (29/1) ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης έπειτα από τροχαίο με την μηχανή του στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Ο ηθοποιός γυρνούσε από το πάρτι γενεθλίων της φίλης και συνεργάτιδάς του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστους έως τώρα λόγους, συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες η σύγκρουση πιθανολογείται πως ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, καθώς το αίμα του ηθοποιού έχει ποτίσει την άσφαλτο.

νάτσης σημείο σύγκρουσης κεραμεικός

νάτσης σημείο σύγκρουσης

νάτσης σημείο σύγκρουσης κεραμεικός αίμα

Συντετριμμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα από τον θάνατο του Πάνου Νάτση - «Από την ώρα που μου το είπαν κλαίω»

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού για τον Πάνο Νάτση και τον αιφνίδιο θάνατό του σε δυστύχημα. Η ηθοποιός, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δε μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για τον συνάδελφό της. Οι δυο τους έπαιζαν στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του…

Δείτε επίσης: Πάνος Νάτσης: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας 13 χρόνια μετά - Η σύνδεση με το θάνατο του Κωνσταντίνου Παπαχρόνη

«Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ήταν ένα καταπληκτικό παιδί, ταλαντούχο, με χιούμορ. Περνούσαμε τόσο όμορφα, μας πείραζε, τον πειράζαμε. Πάνω στην άνοδό του, 31 ετών, δε μπορώ να το χωνέψω πραγματικά. Μου είπαν ότι θέλουν να μου πουν κάτι πολύ κακό και ότι πρέπει να κάτσω. Από την ώρα που μου το είπαν κλαίω. Δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω» είπε συγκλονισμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα.

«Δε χωνεύεται αυτό το πράγμα, δεν αντέχεται αυτό πραγματικά… Σκέφτομαι ότι είναι ένα παιδί στην ηλικία του ανιψιού μου. Τα γενέθλιά του ήταν στις 3 Ιανουαρίου… Δεν ξέρω πότε θα το συνειδητοποιήσω» συνέχισε κλαίγοντας η Κατιάνα Μπαλανίκα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share