Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Διονυσία Γεωργιάδου: Η μελαχρινή καλλονή που είχε «κλέψει» την καρδιά του Πάνου Νάτση

Οι τρυφερές φωτογραφίες

29 Ιανουαρίου 2022 15:39
Διονυσία Γεωργιάδου: Η μελαχρινή καλλονή που είχε «κλέψει» την καρδιά του Πάνου Νάτση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες στιγμές ζει η τελευταία σύντροφος του αδικοχαμένου ηθοποιού Πάνου Νάτση. Η Διονυσία Γεωργιάδου βρίσκεται σε σοκ μετά την τραγική είδηση.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, το ζευγάρι ήταν πολύ ερωτευμένο, γεγονός που φαίνεται από τις τρυφερές τους φωτογραφίες αλλά και τις εκδηλώσεις αγάπης.

Διονυσία Γεωργιάδου Νάτσης

σύντροφος Πάνου Νάτση

Νάτσης Γεωργιάδου

Διονυσία Γεωργιάδου Πάνος Νάτσης

Μάλιστα, η Διονυσία Γεωργιάδου σε παλιότερη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με τον Πάνο Νάτση από τις διακοπές τους στην Σκύρο και έγραφε ως λεζάντα με αφορμή τα γενέθλιά του: «Χρόνια πολλα στο ωραιότερο πλάσμα του κόσμου!❤️to the moon and back!»

Τραγική ειρωνεία είναι πως το αγαπημένο ζευγάρι είχε ταξιδέψει μόλις πριν λίγες μέρες μαζί στα Μετέωρα, όταν τίποτα δεν πρόδιδε το μοιραίο παιχνίδι της μοίρας

Στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο Πάνος Νάτσης είχε εκφράσει την επιθυμία του να κάνει τη δική του οικογένεια. Όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, είχε αρχίσει να το σκέφτεται καθώς οι περισσότεροι φίλοι του είχαν κάνει τη δική τους οικογένεια και τους έβλεπε χαρούμενος.

Ωστόσο, είχε εκφράσει το φόβο και την ανησυχία του για το μεγάλωμα ενός παιδιού και όχι τόσο για το γάμο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share