Σάββατο, 21 Μαΐου 2022

Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Καπουτζίδη: Σε τραγική κατάσταση ο ηθοποιός (Video)

Ο θάνατος που τον «τσάκισε»

29 Ιανουαρίου 2022 15:18
Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Καπουτζίδη: Σε τραγική κατάσταση ο ηθοποιός (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένος ο Γιώργος Καπουτζίδης στο άκουσμα της τραγικής είδησης για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του 31χρονου ηθοποιού Πάνου Νάτση.

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του θεάτρου Ήβη, Μαργαρίτα Δρούτσα, μίλησε λίγες ώρες μετά την είδηση στην εκπομπή Τι λες τώρα και συγκλονισμένη αναφέρθηκε στον ηθοποιό με τον οποίο επί τρία χρόνια συνεργαζόταν στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει ας σηκώσει το χέρι του».

«Είναι σοκαριστικό, είναι μία τραγική ημέρα η σημερινή. Ειδοποιήθηκα από τον παραγωγό μας σήμερα το πρωί και πραγματικά δεν το πίστευα, έχουμε σοκαριστεί όλοι… Ήταν ένα παιδί όλο ζωή, έκανε τις πλάκες του, ήταν καλόκαρδος και τον αγαπούσαμε όλοι πάρα πολύ», είπε η Μαργαρίτα Δρούτσα, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του θεάτρου Ήβη.

Ταυτόχρονα, η κ. Δρούτσα τόνισε πως ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι σε τραγική κατάσταση μετά το θάνατο του ηθοποιού. Σημειώνεται πως ο Πάνος Νάτσης θα πρωταγωνιστούσε στην νέα κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη με τίτλο «Σέρρες»

Μάλιστα η Κατερίνα Καραβάτου σημείωσε πως κάλεσε τον Γιώργο Καπουτζίδη για να της επιβεβαιώσει αν όντως συνέβη κάτι τέτοιο και δεν της απάντησε.

Θυμίζουμε πως οι δυο τους λίγες ώρες νωρίτερα είχαν βρεθεί στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη για τα γενέθλιά της ενώ ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστούσε και στη σειρά του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share