Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πάνος Νάτσης: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας 13 χρόνια μετά - Η σύνδεση με το θάνατο του Κωνσταντίνου Παπαχρόνη

Η αγάπη που τους οδήγησε στο θάνατο

29 Ιανουαρίου 2022 15:13
Πάνος Νάτσης: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας 13 χρόνια μετά - Η σύνδεση με το θάνατο του Κωνσταντίνου Παπαχρόνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ηλικία μόλις 31 ετών άφησε την τελευταία του πνοή το ξημέρωμα του Σαββάτου (29/1) ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης έπειτα από τροχαίο με την μηχανή του στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Ο ηθοποιός γυρνούσε από το πάρτι γενεθλίων της φίλης και συνεργάτιδάς του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστους έως τώρα λόγους, συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

Πάνος Νάτσης τροχαίο

Το θλιβερό περιστατικό ξύπνησε μνήμες από τα παλιά και πιο συγκεκριμένα από τα τέλη του 2008, όταν ο επίσης ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο με μηχανή στο κέντρο της Αθήνας.

Η μηχανή που οδηγούσε ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης συγκρούστηκε με Ι.Χ στην οδό Αμαλίας, στο κέντρο της πόλης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο ρόλος που καθιέρωσε και ανέδειξε το σπουδαίο ταλέντο του Κωνσταντίνου Παπαχρόνη ήταν εκείνος του ψυχικά άρρωστου Λευτέρη στο «Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη, που ανέβηκε στην Νέα Σκηνή του Εθνικού το 2006/2007.

παπαχρόνης τροχαίο

Για τον ρόλο του στο «Γάλα» είχε τιμηθεί με Α’ Βραβείο ανδρικής ερμηνείας από το περιοδικό «Αθηνόραμα». Η τελευταία ταινία στην οποία συμμετείχε ήταν το «Σκλάβοι στα Δεσμά τους», η οποία προβλήθηκε μετά το θάνατό του.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως και οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί έχασαν τη μάχη με τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share