Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πάνος Νάτσης: Η σχέση με τον Καπουτζίδη, ο ρόλος που τον έκανε γνωστό και η επιθυμία για οικογένεια

Το βιογραφικό του αδικοχαμένου ηθοποιού

29 Ιανουαρίου 2022 13:43
Πάνος Νάτσης: Η σχέση με τον Καπουτζίδη, ο ρόλος που τον έκανε γνωστό και η επιθυμία για οικογένεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου του γνωστού ηθοποιού Πάνου Νάτση σε ηλικία μόλις 31 ετών μετά από τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τραγικό γεγονός έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/1).

νάτσης θάνατος

Το βιογραφικό του ηθοποιού

Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1991 (ηλικία 31 χρονών) στην Αθήνα.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012.

Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» την περίοδο 2013-2014, «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» την περίοδο 2015-2016, «Ο ήχος του όπλου» τη σεζόν 2016-2017 και άλλες.

Τη σεζόν 2016-2017 ήταν μέρος του καστ της κωμικής σειράς «Αστέρας Ραχούλας» στον Alpha όπου υποδυόταν τον Κωνσταντή. Το 2018 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» στον ANT1 στο ρόλο του Κωστή Αναγνώστου, ο οποίος τον έκανε ευρέως γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό.

νάτσης μακρυγιάννη

Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» το 2015. Ακολούθησε η ταινία «3000» την επόμενη χρονιά. Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Rlay: The Movie».

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις The Curing Room (2017), ΤΟ ΕΠΟΣ... ΤΗΣ ΜΑΛΑΜΩΣ (2018), Όποιος θέλει να χωρίσει...να σηκώσει το χέρι του! (2019), Manji (2016).

Η σχέση με τον Γιώργο Καπουτζίδη

Ο Πάνος Νάτσης φαίνεται πως είχε στενή επαγγελματική σχέση με τον Γιώργο Καπουτζίδη, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί τόσο τηλεοπτικά όσο και θεατρικά. Μάλιστα, ο ηθοποιός αναμενόταν να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του σεναριογράφου με τίτλο «Σέρρες».

Η επιθυμία για οικογένεια

Ο ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» είχε δηλώσει πώς θα ήθελε να κάνει τη δική του οικογένεια, καθώς αν και μικρός στην ηλικία, χαιρόταν με τους φίλους του που είχαν αποκτήσει τη δική τους οικογένεια και ένιωθαν χαρούμενοι και γεμάτοι.

Μάλιστα ο Πάνος Νάτσης δεν είχε διστάσει να εκφράσει το φόβο του απέναντι στο μεγάλωμα ενός παιδιού.

Η τελευταία ανάρτηση στο Instagram

Ο ηθοποιός είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από μια εξόρμηση που είχε κάνει στη φύση στις αρχές του νέου έτους, όταν τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό του τέλος.

Μάλιστα, ήδη η φωτογραφία έχει γεμίσει με σχόλια γεμάτα συλλυπητήρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share