Κυριακή, 29 Μαΐου 2022

Σοκάρει η Σίσσυ Χρηστίδου: «Σφίχτηκε το στομάχι μου...»

«Δεν ήξερα πώς μπορώ να βοηθήσω»

29 Ιανουαρίου 2022 11:38
Σοκάρει η Σίσσυ Χρηστίδου: «Σφίχτηκε το στομάχι μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία έμεινε εγκλωβισμένη μαζί με τους γιους της και χωρίς ρεύμα στο σπίτι της στα Βριλήσσια, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Αττική Οδό.

«Αν γινόταν αυτή η κακοκαιρία την Κυριακή… Εγώ που ξυπνάω και φεύγω από το σπίτι μου στις 6.30 το πρωί, θα είχα έρθει στη δουλειά μου και στη 1 που τελειώνει η εκπομπή δε θα υπήρχε τρόπος να γυρίσω σπίτι μου» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και λίγο αργότερα, η Σίσσυ Χρηστίδου επεσήμανε σε συνομιλία της με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο: «Στο κομμάτι της καυτής πατάτας, στο πολιτικό παιχνίδι που έχει ξεκινήσει, εμείς δε θα μπούμε γιατί εμείς δεν είμαστε πολιτική εκπομπή. Οι απαντήσεις όμως πρέπει να δοθούν για τους ανθρώπους που έμειναν αβοήθητοι μέσα στη νύχτα. Όταν είδα το tweet με τον άνθρωπο που ανέβασε τα τζάμια του αυτοκινήτου του θολωμένα και έλεγε “σβήνουμε τις μηχανές” σφίχτηκε το στομάχι μου. Δεν ήξερα τι να κάνω, πώς μπορώ να βοηθήσω από το σπίτι μου».

«Ήταν ακατάλληλο για κλειστοφοβικούς αυτό που συνέβη σε αυτούς τους ανθρώπους. 30-40 πόντους να έχει καλύψει το χιόνι τα αυτοκίνητα» συμπλήρωσε με τη σειρά του ο Γιάννης Καλλιάνος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share