Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άγρια «επίθεση» στον Κώστα Μπακογιάννη: Σάλος με τις δηλώσεις του

«Μόνο για πανάκριβες γιορτές και πανηγύρια είσαι»

29 Ιανουαρίου 2022 10:14
Άγρια «επίθεση» στον Κώστα Μπακογιάννη: Σάλος με τις δηλώσεις του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κεραυνούς κατά του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη εξαπέλυσαν δεκάδες πολίτες στην σελίδα του στο Facebook, εκδηλώνοντας την οργή τους για το χάος που επικρατεί σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, έξι ημέρες μετά τον χιονιά.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος παρέμεινε εξαφανισμένος, κάνοντας μόλις 3 αναρτήσεις στον λογαριασμό του, στις οποίες υποστήριζε ότι ο μηχανισμός του Δήμου Αθηναίων λειτουργεί άψογα, έγραψε:

«Τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή είναι από πτώσεις δέντρων, κορμών και κλαδιών, εξαιτίας του βάρους του χιονιού. Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί 1093 σημεία και έχουμε ανταποκριθεί σε 511, ενώ 71 συνεργεία συνεχίζουν να επιχειρούν σε όλη την πόλη.

Ήδη εκπονούμε σχέδιο για την άμεση αντικατάσταση των δέντρων που έχουμε χάσει. Ταυτόχρονα επειδή αρκετά οχήματα έχουν υποστεί ζημιές, ζήτησα από τις υπηρεσίες μας να δώσουν προτεραιότητα στις αιτήσεις αποζημίωσης που έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν οι δημότες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από σήμερα να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στη διεύθυνση [email protected]. Για οποιοδήποτε πρόβλημα καλέστε στο 1595 ή κάντε αναφορά στο novoville».

Αυτό που ακολούθησε στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση ήταν ένα ατελείωτο «πάρτι»:

Άγρια «επίθεση» στον Κώστα Μπακογιάννη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share