Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Λύγισε» η Κατερίνα Καραβάτου: Είπε όλη την αλήθεια για τον Κρατερό Κατσούλη

«Με τον Κρατερό δεν έχουμε κάνει...»

29 Ιανουαρίου 2022 09:24
«Λύγισε» η Κατερίνα Καραβάτου: Είπε όλη την αλήθεια για τον Κρατερό Κατσούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου σε συνέντευξή της στο περιοδικό, Hello, μίλησε για λύση του γάμου της με τον Κρατερό Κατσούλη, αποκαλύπτοντας πτυχές του διαζυγίου που δεν έχουν γίνει γνωστές. Ενώ, τις τελευταίες ώρες η Κατερίνα Καραβάτου βιώνει πολύ δύσκολες ώρες με ένα συγγενικό της πρόσωπο να φεύγει από τη ζωή!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής σου -το γάμο σου, τις γέννες σου-, έχουμε κάνει πολλές συνεντεύξεις και η εικόνα που έχω για σένα είναι αυτή του ρομαντικού ανθρώπου που χρειάζεται το σημείο αναφοράς του για να είναι καλά. Ήταν δύσκολο να αποδεχθείς ότι θα έπρεπε πλέον να πορευτείς χωριστά με το μέχρι τότε άνθρωπό σου;

«Θα μιλήσω μόνο για μένα, δεν ξέρω πώς λειτουργούν οι άλλοι άνθρωποι. Εννοείται πως ήταν δύσκολο. Νομίζω όμως ότι τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα όταν υπάρχουν συνεννόηση, κατανόηση και σεβασμός. Αυτά με τον Κρατερό δεν τα έχουμε χάσει, ευτυχώς.

Αντίθετα, είμαστε από τους ανθρώπους που τους αρέσει να διατηρούν αυτές τις αξίες. Άλλωστε είναι σημαντικό και για τα παιδιά μας αφού ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφερόμαστε επηρεάζει δύο πλάσματα που εμείς φέραμε στη ζωή. Ναι μεν, ήταν δύσκολο, αλλά, επειδή και οι δύο το χειριστήκαμε με αξιοπρέπεια, θεωρώ ειλικρινά πως έγινε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα.»

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης

Ο Κρατερός δήλωσε σε συνέντευξή του ότι όταν κλήθηκε να μιλήσει στα παιδιά, τους είπε ότι δεν αλλάξει κάτι σε σχέση με εκείνα.

«Ισχύει! Τους τονίσαμε ότι δεν θα απομακρυνθούν από κάποιον από τους δύο γονείς. Με τον Κρατερό δεν έχουμε κάνει κάποια συμφωνία του τύπου θα τα παίρνει κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. Βλέπει τα παιδιά κάθε μέρα, όπως είμαι κι εγώ μαζί τους κάθε μέρα, απλώς δεν ζούμε μαζί. Τα παιδιά όμως μας βλέπουν καθημερινά. Επίσης, τους είπαμε ότι από δω και πέρα θα είναι καλύτερα τα πράγματα, και νομίζω μέχρι στιγμής δεν έχουμε διαψευστεί.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share